Magazin

Pedeapsa de o CRUZIME FEROCE pe care un tata a aplicat-o fiicei sale dupa ce a vorbit la telefon cu LOGODNICUL

Publicat: 23 oct. 2013

Un barbat din Yemen a fost arestat dupa ce i-a dat foc fiicei sale de doar 15 ani pe motiv ca a vorbit la telefon cu logodnicul ei inainte de nunta, lucru care este interzis, potrivit traditiilor islamice. Aceasta crima vine la doar o luna dupa ce o fetita de opt ani a murit in noaptea nuntii, dupa ce a facut sex cu sotul.
  
Tatal de 35 de ani a recurs la gestul macabru dupa ce si-a prins fiica de 15 ani ca vorbeste la telefon cu cel care  urma sa ii fie sot, cu toate ca acest lucru este interzis in anumite triburi din tara respectiva, potrivit Mirror.

Autoritatile au recunoscut ca agresorul a fost arestat, dupa ce fiica sa a fost arsa de vie chiar in curtea casei. Incidentul a avut loc in centrul provinciei Taiz, potrivit romaniatv.net. Potrivit traditiilor tribale din aceasta regiune, contactul dintre barbat si femeie este absolut interzis inainte de casatorie. Saracia si grijile privind „onoarea familiei” face ca mule copile sa fie casatorite de la varste extrem de fragede.

Aceasta crima oribila vine la doar o luna dupa ce o fetita de opt ani a murit dupa ce a facut sex cu un barbat mult mai in varsta, acesta fiindu-i sot. Cu toate ca pana in 2009 exista o lege care interzicea parintilor sa isi casatoreasca copiii inainte de 17 ani, aceasta a fost ulterior abolita pe motiv ca nu era islamica.loading...

Adauga un comentariu