Local

Pedeapsa uriasa pentru un proxenet din Iasi, extradat din Italia

Publicat: 07 nov. 2014
1

Un iesean acuzat de trafic de persoane, trafic de minori si de constituirea unui grup infractional organizat ce a primit o condamnare grea la inchisoare a fost extradat din strainatate. Barbatul in varsta de 44 de ani a fost depus in Penitenciarul Rahova.

La data de 6 noiembrie, în urma colaborarii dintre politistii ieseni si Biroul SIRENE din Italia, s-a reusit depistarea si retinerea urmaritului national si international V. Iulian, in varsta de 44 ani, din municipiul Iasi, care se sustragea executarii pedepsei de 9 ani si 4 luni închisoare pentru comiterea infractiunilor de „trafic de persoane”, „trafic de minori” si „constituirea unui grup infractional organizat”.

Acesta era dat in urmarire nationala si internationala inca din urma cu 4 ani, timp in care s-a ascuns de autoritati in Italia. „În baza mandatului de executare, emis în anul 2010, de catre Tribunalul Iasi, acesta a fost extradat catre România la data de 6 noiembrie 2014. Barbatul a fost depus în Penitenciarul Rahova. Au fost revocate formele de urmarire”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste si: Plimbare la Iasi impotriva lui Victor Ponta. „Daca iti este rusine sa fii condus de un plagiator si un mincinos”

Adauga un comentariu