Eveniment-Social

Pedelistii s-au trezit! Fac opozitie

Publicat: 26 oct. 2011
1

Schimbare de atitudine pe scena politica ieseana. Consilierii locali PD-L au ajuns la saturatie deoarece proiectele de hotarare nu sunt initiate in Consiliul Local, ci numai de executivul primariei. Astfel, ieri, in cadrul sedintei ordinare, pedelistii au votat respingerea mai multor proiecte de concesionare a diferitelor suprafete de terenuri. Aparent fara nici o explicatie. Aceasta a venit mai tarziu. „Motivatia este ca, atunci cand avem proiecte, sa fie promovate pe ordinea de zi. Acesta este un semnal de alarma. Este singura solutie. Sper ca veti tine cont si de proiectele noastre. Sunt sigur ca acest semnal are rezonanta”, a precizat Gabriel Surdu, consilier local si liderul grupului consilierilor locali PD-L.

Nichita s-a scuzat explicand ca a promovat un proiect initiat de PD-L pentru infiintarea a doua piete volante in Tatarasi si in Copou. Clar este faptul ca edilul s-a aratat deranjat de intrarea in forta a grupului PD-L. „Proiectul cu pietele a fost promovat. Eu nu fac troc cu proiectele iesenilor. Ele vin la registratura primariei, nu la sediul PSD sau PD-L”, a declarat primarul PSD.

„Nu accept sa faceti astfel de afirmatii. Avem dreptul sa gandim cum vrem”, a sarit Ionel Agrigoroaei, consilier PD-L.

Pedelistii au profitat de faptul ca mai multe puncte de pe ordinea de zi aveau nevoie de votul a doua treimi din consilierii locali. Se pare ca aceasta atitudine este abordata si dupa ce filiala ieseana a PD-L a fost castigata de deputatul Petru Movila. In conditiile in care se apropie alegerile locale, lupta va deveni crunta. Ramane de vazut daca Nichita e dispus sa faca compromisuri pentru a obtine voturile PD-L.

Comentarii
  • Surdu face opozitie ?! Cui face opozitie, ca a fost si va ramane psd-ist pana in maduva oaselor… daca nu credeti aveti rabdare pana anul viitor, cand va aparea la dreapta lui Nichita…. sau la stanga 🙂

Adauga un comentariu