Actualitate

Pelerinaj de Florii pe strazile Iasului. Ce traseu vor parcurge credinciosii – FOTO

Publicat: 20 apr. 2019

Arhiepiscopia Iasilor din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei a primit aprobarea pentru a organiza procesiunea religioasa "Pelerinajul de Florii". 

Astfel, la ora 15:30 a inceput slujba vecerniei la Biserica "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" – Barboi,  iar de la ora 17:00 se pleaca in procesiune catre Catedrala Mitropolitana. Deplasarea credinciosilor se face intre orele 17:00 si 17:40 pe traseul cuprins intre strada Costache Negri cu stationare in fata Bisericii "Sf. Sava" – bd. Stefan cel Mare si Sfant cu stationare in fata Manastirii "Trei Ierarhi" – Catedrala Mitropolitana. 

Politia municipiului Iasi – Biroul Rutier si Politia Locala vor lua deciziile punctuale privind restrictionarea circulatiei, in functie de necesitati. Potrivit organizatorilor, la pelerinaj vor participa aproximativ o suta de preoti impreuna cu numerosi credinciosi. Slujba vecerniei si procesiunea se vor desfasura sub indrumarea Preasfintitului Parinte Calinic Botosaneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Iasilor.
 

Adauga un comentariu