Eveniment-Social

Penitenciarul Iasi cauta invatacei pentru sistemul national de detentie

Publicat: 23 mai 2013
Administratia Nationala a Penitenciarelor, prin intermediul Penitenciarului Iasi, recruteaza candidati in vederea participarii la concursul de admitere la mai multe institutii de invatamant, in sesiunea 2013, pentru locurile repartizate sistemului administratiei penitenciare.

Astfel, la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna, cu durata studiilor de 1 an, sunt disponibile 170 locuri pentru barbati si 30 de locuri pentru femei.

La Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, Facultatea de Politie, specializarea „Ordine si siguranta publica” – penitenciare, curs de zi, durata studiilor 3 ani, sunt disponibile 31 de locuri, pentru barbati si femei, in timp ce la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” Bucuresti, Facultatea de Informatii, curs de zi, durata studiilor 3 ani, sunt libere 15 locuri.
La Institutul Medico – Militar Bucuresti, curs de zi, durata studiilor 6 ani, pot fi ocupate 17 locuri, iar la Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu, Facultatea de Management Militar, pentru domeniile de licenta, cursuri de zi, durata studiilor 3 ani, sunt disponibile 20 locuri pentru femei si barbati.
Academia Tehnica Militara Bucuresti, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani are 7 locuri libere pentru femei si barbati, in timp ce Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I” Pitesti, cursuri de zi, durata studiilor 2 ani, scoate la concurs 28 de locuri.
Informatii suplimentare pot fi obtinute la sediul Penitenciarului Iasi, biroul resurse umane, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 7:00 si 15:00, dar si pe pagina web a A.N.P.(www.anp.gov.ro), precum si pe paginile web ale institutiilor amintite.


loading...

Adauga un comentariu