Local

Pensionarii, alergati sambata de primarie prin cartierul Alexandru

Publicat: 17 iun. 2015
1

@ Pentru a participa la crosul pensionarilor, batranii au nevoie de permisiunea medicului

Pensionarii din Iasi sunt asteptati sambata in cartierul Alexandru cel Bun la cea de-a doua editie a Crosului Pensionarilor. Evenimentul dedicat iesenilor de varsta a treia este organizat de municipalitatea ieseana impreuna cu Directia de Asistenta Comunitara, iar competitia va avea loc sâmbata, 20 iunie 2015, cu începere de la ora 10:00 si se va desfasura în Piata Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun. La cros pot participa persoanele cu vârsta de peste 50 de ani.

„Cererile de înscriere se pot depune la Clubul de Pensionari Alexandru cel Bun pâna pe data de 19 iunie, inclusiv. Cei interesati trebuie sa prezinte o copie a cartii de identitate, precum si o adeverinta medicala emisa de medicul de familie care îsi da astfel avizul pentru ca persoana sa participe la cros”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Potrivit celor din primarie, primii clasati vor primi medalii, diplome, tricouri si premii în bani. Ocupantul primei pozitii pe podium va fi rasplatit cu 300 lei, pentru locul al doilea sunt acordati 200 lei, iar pentru locul al treilea – 150 lei. Va fi acordata si o mentiune, pentru competitorul care va ocupa locul al patrulea, în valoare de 100 lei. Cei care se vor aseza la start vor avea de parcurs doua ture de parc, distanta fiind de aproximativ 2 kilometri.
Comentarii
  • VA SCOT CA OILE,SAU CA BOII CA SI ASA RAGETI CA EI DE PROSTIE. SPORT ; ALERGARI TREBUIE FACUTE IN FIECARE ZI DAR PE ACESTI BOII NUMAI DIN SPATE TREBUIE MANATI,ASA I-A INVATAT COMUNISMUL ASA MERG. UN ADEVAR E SIGUR IN ROMANIA -TARA CORUPTA,POPOR INFECT.

Adauga un comentariu