Eveniment-Social

Pensionarii au dat navala sa-si vizeze legitimatiile RATP – FOTO

Publicat: 04 ian. 2013
1

Tonetele RATP au fost asaltate inca din a doua zi a anului de pensionarii care beneficiaza de gratuitati pentru transportul in comun. Cei aproape 27 mii de batrani care primesc in fiecare an din partea Primariei Iasi „liber” la transportul public, au facut cozi la tonete pentru a fi siguri ca si in acest an se vor plimba cu autobuzele si tramvaiele ori de cate ori vor dori, fara sa plateasca un leu. „Din cauza conditiilor meteorologice, am prelungit termenul limita pentru vizarea legitimatiilor pana pe data de 20 ianuarie. Beneficiarii acestor legitimatii trebuie sa se prezinte pana la aceasta data la tonetele pentru vanzarea biletelor, insa chiar si dupa acest termen, pensionarii se pot prezenta la sediul Directiei pentru Asistenta Comunitara Iasi pentru a completarea listelor”, a declarat Adrian Mihai, purtatorul de cuvânt al RATP Iasi.
Beneficiarii acestor gratuitati sunt in mare parte pensionarii cu vârsta de peste 65 ani, dar si acei care au pensia sub 700 lei. Persoanele care nu vor reusi sa isi revalideze legitimatiile vor obtine ajutor din partea personalului RATP. „Celor care nu au reusit sa-si vizeze abonamentele pana la aceasta data li se vor retine legitimatiile de calatorie. Acestea vor fi trimise apoi la DAC, unde beneficiarii le vor putea ridica vizate, doar dupa ce fac dovada ca se incadreaza in una dintre aceste categorii”, mai explica Adrian Mihai.

Comentarii
  • Persoanele care se simt denigrate,amenintate,care se aduc injurii la adresa lorsau care considera ca nu e adevaratce se comenteaza la aceste comentarii pot afla IP.retelei de internet care dupa aflarea IP.**.*2.3*.*6.(EX)pot afla adresa de unde a plecat mesajul.institutie sau persoana fizica si se va afla adresa persoanei de unde sa dat,dupa care se poate da in judecata si cere daune morale sufiicent de mari si se va trece la verificarea mesajelor trimise care sunt stocate timp de 6 lunii ntr-un server central.VA ASTEPT SA VA AJUT.

  • Faci parte din acest grup de hodorgi trådåtori,care cotribuie din patru in patru ani la alegerea tålharilor! Vå då zahr si ulei in afarå de legitimati de trådåtori??????

  • domnu avocat , cate milioane este onorariul la dvs ca sa ma ajutati cu niste informatii ? sau trebuie sa-mi vand casa ca sa va angajez la un proces , eu am o palma de pamant si vreau sa ma judec la baioneta cu vecinu de tarla , dar trebuie sa fac fifty-fifty cu tine daca castig procesu ? da oare nu ti-e rusine sa ma jecmanesti ?

Adauga un comentariu