Eveniment-Social

Pensionarii ieseni sunt asteptati sa ridice biletele de tratament pentru luna septembrie

Publicat: 10 sept. 2018
1

In aceasta perioada, Casa Judeteana de Pensii (CJP) Iasi a publicat o noua lista cu pensionarii care beneficiaza de bilete pentru statiunile balneare. Astfel, pana pe data de 12 septembrie, un numar de 342 pensionari trebuie sa ridice biletele de la sediul institutiei.

Data mentionata reprezinta ziua in care se va face cazarea in statiunile de pe lista. Printre statiunile vizate se numara Sinaia, Olanesti, Eforie Nord, Saturn, Lacul Sarat, Felix, Herculane, Vatra Dornei, Covasna, Slanic Moldova, Caciulata, Amara etc.

Listele cu cei care au primit repartitie pentru un bilet din seria cu numarul 14 pot fi consultate la sediul CJP sau pe site-ul institutiei. Biletele de tratament pot fi ridicate de la ghiseu doar dupa prezentarea mai multor acte.

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

Pensionarii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate in copie si original, talonul de pensie si trimiterea de la medicul de familie sau medicul specialist. Nu in ultimul rand, daca este cazul, beneficiarii trebuie sa achite si contributia individuala, insemnand o cota parte din costul biletelor de tratament.

 

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu