Eveniment-Social

Pensionarii primarului Nichita nu vor mai primi spatii

Publicat: 15 iul. 2011
1

Pedelistii nu au fost ieri de acord cu atribuirea unor spatii pentru desfasurarea mai multor activitati sustinute de diferite asociatii. Acestia au motivat ca in Iasi sunt mult mai multe asociatii, situatie in care au cerut explicatii cu privire la modul de selectie a cererilor. De fapt, spatiile sunt vechi puncte termice administrate de Centrala Electrica de Termoficare Iasi SA, pe care edilii le ofera gratuit. „Ne intereseaza cum s-a facut selectia acestor cereri. Nu prea vad de ce un club sportiv este prezent pe aceasta lista. PD-L nu va vota acest proiect de hotarare. Dorim sa ne informati mult mai bine. Nu cred ca la CET ar strica niste bani din inchirierea acestor spatii”, a declarat Radu Negrescu, consilier local PD-L.
Din sase cereri doar una a fost votata, pana la urma. E vorba de un spatiu de 126 metri patrati situat in str. Decebal nr. 36 – 38, care va fi folosit de Asociatia Sf. Damian pentru desfasurarea proiectelor de asistenta sociala. Printre perdanti se numara Clubul Pensionarilor din Alexandru cel Bun, care a cerut un spatiu de 90 mp amplasat la PT1 din str. Musatini nr. 11; asociatia de proprietari PT1 Oancea, care a vrut un spatiu de 200 mp pentru desfasurarea unor activitati cultural-sportive; asociatia de proprietari PT2 A Moara de foc, care a solicitat 112 mp pentru Clubul Pensionarilor. Si Asociatia Clubului Sportiv „Nicolina” a cerutt un spatiu pentru Clubul Pensionarilor, in suprafata de 124 mp, pe str. Plaiesilor nr. 1. Pentru practicarea de taekwondo, clubul sportiv Taeback Iasi a vrut sa obtina un spatiu de 209 mp la PT1, din str. Nicolau nr. 1.

Comentarii
  • Pensionarii NU sunt nici a lui Nichita , nici a altui nume din acest oras. Ei apartin acestui oras si capetele de „carton portocaliu” ce s-au opus unei cerinte atat de firesti a unei categorii sociale – sa aiba un club unde sa isi petreaca cateva momente din viata – asa ca in orice tara civilizata, nu face decat sa denote MICIMEA si NIVELUL lor de perceptie a unei societati diverse.

  • „Rauschi”, care duci grija pensionarilor, invata intai sa te exprimi, vezi ce e ala „anacolut” si dupa aia da te rotunda. D’aia ai picat examene la viata ta….. si o sa mai pici!
    Nu cumva capul tau e dintr un carton „rosu”?!!

  • alo..alo..bre omule bre….dar la mici dau astia si nisti mushtar maica? micii merge tari ghini cu mushtarel..trai la la la. hop.hop

Adauga un comentariu