Cazare

Pensiunea Carpatic Villa Predeal

Publicat: 10 mai 2012
9

Localizare: din Predeal se intra pe Strada Trei Brazi, se merge inainte pana la cota 1200, unde se vireaza brusc la stanga si se parcurg 20 m de drum pietruit.

Carpatic Pensiunea este amplasata intr-un superb cadru natural, la cota 1200 din Predeal, inconjurata de brazi si dispune de o excelenta panorama asupra muntilor Bucegi.

Carpatic Pensiunea din statiunea Predeal este o cladire noua cu arhitectura moderna, ce dispune de 32 locuri de cazare in 14 camere matrimoniale, mobilate si dotate modern.
Pensiunea dispune de o superba terasa, unde se pot servi cocktail-uri, bauturi racoritoare sau chiar micul dejun atunci cand vremea o permite.

De asemenea, Carpatic Pensiunea este situata aproape de partia de ski Clabucet din Predeal si la doar 1,5 km de centrul statiunii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui sejur de neuitat, aproape de toate atractiile din Predeal.
Livingul este spatios, ideal pentru relaxare, se pot viziona filme pe DVD si satelit, meciuri de fotbal impreuna cu prietenii, toate pe plasma cu diagonala de 110 cm. Se poate juca sah, table, rummy si alte jocuri distractive.
Restaurantul poate gazdui 32 de persoane, iar sala de conferinte are capacitatea de 32 de locuri.
Adauga un comentariu