Cazare

Pensiunea Casa Serena Bran

Publicat: 18 iul. 2012
9

Pensiunea CASA SERENA Bran se numara printre acele pensiuni din zona Bran Moeciu care dispun de restaurant propriu. Situat la parterul pensiunii, restaurantul Pensiunea CASA SERENA Bran are o capacitate maxima de 40 locuri. Bucatarii nostri va stau la dispozitie asteptand sa afle care sunt mancarurile pe care le preferati pe durata cazarii la pensiunea noastra.

Din fata semineului puteti admira privelistea incantatoare oferita de Muntii Bucegi si savura delicioasele preparate traditionale romanesti.

Desi este destinat in primul rand clientilor pensiunii, restaurantul poate organiza evenimente speciale sau mese festive.
Pensiunea Casa Serena este o locatie ideala pentru organizarea de evenimente team building in Bran. Pensiunea CASA SERENA Bran este in mod curent implicata in evenimente de profil si experienta pe care o avem in aceasta directie este garantia faptului ca intelegem toate amanuntele care conteaza in organizarea cu succes a unui eveniment teambulding.. In aceasta directie dorim sa dezvoltam relatii durabile cu parteneri care isi doresc pentru angajatii sau clientii acestora locatii potrivite pentru organizarea de evenimente de profil: conferinte, seminarii, petreceri sau evenimente team building.

Zona Bran Moeciu si-a dobandit reputatia de a fi o alegere ideala pentru un eveniment teambuilding. Motivele sunt obiective: accesul rutier rapid, numarul semnificativ de pensiuni in zona Bran Moeciu care ofera conditii adecvate si, desigur, frumusetea naturala a locurilor.

Pe langa conditiile de cazare oferite pentru turismului individual sau de grup, pensiunea noastra are experienta de a fi gazda evenimentelor de tipul teambulding.

Sala de conferinte de la mansarda pensiunii are o capacitate de 20 locuri si poate gazdui cursurile sau intalnirile angajatilor firmei dumneavoastra. Pentru o buna desfasurare a evenimentelor, sala e dotata cu video proiector si flip chart.

Dupa cursuri, pentru destinderea participantilor, sala poate fi transformata in sala de jocuri: tenis de masa, darts, table, rummy.

La cererea dumneavoastra se pot organiza partide de paintball, calarie, curse de ATV-uri, mini baschet, badminton. Activitati posibile intr-un teambuilding la Bran Activitati posibile intr-un teambuilding la Casa Serena Invitatie teambuilding la Bran pentru companii Invitatie teambuilding la Bran pentru agentii organizatoare

Adauga un comentariu