Cazare

Pensiunea Casa Tabacaru – Peştera

Publicat: 20 nov. 2019

Pensiunea Casa Tabacaru este o unitate de primire turistică situată într-o zonă superbă din România, Bran-Moeciu. Pensiunea este localizată într-o zonă foarte liniştită la o altitudine de 1100 metri între munţi Piatra Craiului şi Bucegi la 3.7 km de centrul Moieciului cu un peisaj minunat.

Descriere pensiune

Casa Tabacaru din satul Peştera vă oferă cazare în 11 camere duble. Camerele sunt dotate cu televizoare LCD,pentru petrecerea timpului vă punem la dispoziţie: jocuri de cărţi, table darts, şah, teren pentru desfăşurarea activităţilor sportive.

Atunci când vine vorba despre confortul turiştilor, proprietarii pun la dispoziţie o multimime de facilităţi.

Locaţia are 11 camere duble spaţioase, amenajate cu mobilier modern, fiecare cameră fiind dotată cu baie şi terase proprii.

Pensiunea dispune de centrală proprie, parcare, curte 2500 mp, loc de joacă pentru copii, living 80 mp, TV satelit în fiecare camra şi living. WIFI gratuit, foişor, balansoare, hamace, livadă.

Pensiunea Casa Tabacaru. Servicii

Restaurant
Cai
Loc de joacă pt copii
Activităţi teambuilding
Vânzare produse locale
Internet
Grătar în curte
Terasa sau foişor

Atracţii turistice în apropiere

Cheile Dambovicioarei- sunt o componentă însemnată a celui mai mare complex de chei din ţară, care însumează peste 20 de chei, cu o lungime totală de peste 30 km.

Cetatea Râşnov este cea mai mare cetate ţărănească din sud-estul Transilvaniei. A fost ridicată în secolul XIII şi a ajutat la apărarea locuitorilor din Tara Bârsei timp de mai multe secole.

Castelul Bran este cea mai vestită fortăreaţă, datorită în principal legendei care spune că aceasta ar fi fost reşedinţa contelui vampir Dracula. Construit în sec. XIV, castelul reprezintă principalul punct de atracţie al zonei

Muzeul etnografic în aer liber a fost amenajat în parcul din vecinătatea Castelului Bran. În acest muzeu au fost aduse şi reconstituite unele din cele mai vechi şi mai tipice construcţii din zona Tara Bârsei.

Biserică din Cheia – Moeciu de Sus Biserica Adormirea Maicii Domnului din Cheia construită în 1813 din piatră de rău, lana tigaie (în loc de mortar) şi var.

Parcul Naţional Piatra Craiului- este situat în raza judeţelor Braşov şi Argeş, respectiv a localităţilor Zarneşti, Moeciu, Rucăr şi Dâmbovicioara, incluzând masivul Piatra Craiului şi o zonă cuprinzând Cheile Dâmboviţei şi Cheile Ghimbavului.loading...

Adauga un comentariu