Cazare

Pensiunea Chesa Montana – Ranca

Publicat: 11 nov. 2013
Situata intr-o zona cu un deosebit potential turistic, ata pe timp de iarna cat si pe timp de vara, pensiunea Chesa Montana se afla in statiunea Ranca, la o altitudine de 1800m. 
Padurile de brazi, stejari, mesteceni si frasini, zapada abundenta din timpul iernii, aerul curat si tare, linistea deplina si salbaticia locurilor fac din aceasta statiune o destinatie deosebita la sfarsit de saptamana sau in concediu. 
In timpul iernii se poate schia pe partiile din statiune deservite de un teleschi iar vara nu veti reusi sa va hotarati ce traseu montan sa alegeti pentru ca sunt unul mai incantator ca altul (varful Papusa, Parangul Mare etc).
Pensiunea este data in folosinta de la inceputul anului 2006, avand in dotare 5 camere duble, cu bai proprii si balcoane, un living unde iarna te poti relaxa langa semineu, admirand minunata priveliste oferita de varful Papusa si de padurile de brazi care inconjoara pensiunea, o sala de mese unde se pot organiza intalniri de afaceri sau mese festive, va este tot timpul pusa la dispozitie. 
Gratarul in aer liber esate preferatul clientilor, in orice sezon, iar focul de tabara a devenit deja un ritual la sfarsit de sejur, sau la cererea clientilor. 
Servicii:
Restaurant
Spatiu de joaca pt copii
Vanzare produse locale
Televizor
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor


loading...

Adauga un comentariu