Cazare

Pensiunea Cuibul Viselor – Băile Herculane

Publicat: 08 nov. 2019

Pensiunea Cuibul Viselor. Pensiunea Cuibul Viselor este o unitate de cazare din zona Valea Cernei, localizată în stațiunea Băile Herculane. Pensiunea Cuibul Viselor „La Johnny” este de departe una dintre cele mai frumoase din zona Băilor Herculane. Locaţia este amplasată într-un loc mirific, unde muntele, apa, pădurea şi cerul stau la sfat într-o linişte binefăcătoare. Aici doar apa Cernei mai stârneşte poveşti în auz sau câte un ciripit vesel din sălcuţele ce străjuiesc pensiunea.

Descriere pensiune

Pensiunea dispune de 20 de camere de lux, împărţite în „Vip rooms”, apartamente cu o cameră, „Suite rooms”,apartamente cu 2 camere şi apartamente cu 3 camere. Aici găsiţi toate condiţiile la standarde europene. Pentru plăcerea dumneavoastră vă stăm la dispoziţie cu o minunată gradina „Magic garden”, având un rol important în relaxarea şi recreerea dumneavoastră. Tot în grădina aveţi o bucătărie de vară dotată cu frigidere, aragaz şi vesela pentru gătit şi servit masa în foişorul (un Gazibo superb) pentru 50 de persoane. În grădina mai aveţi şi grătare, parcarea este luminată pe timp de noapte, închisă.

Pensiunea Cuibul Viselor. Servicii:

Restaurant
Loc de joacă pt copii
Activităţi teambuilding
Vânzare produse locale
Carte de credit acceptată
Internet
Grătar în curte
Terasa sau foişor

Atracţii turistice în apropiere

Băile Herculane

Renumita staţiune este situată pe râul Cerna, aproape de ieşirea acestuia din îngustă vale mărginită la est de impresionantele abrupturi ale munţilor Domogled şi Suscu, iar la vest de culmea Mehadiei. Locul este recunoscut atât pentru însuşirile terapeutice ale izvoarelor termale, cât şi pentru frumuseţea împrejurimilor.

Factorii naturali la Băile Herculane sunt: ape minerale termale (între 38 şi 60°C) sulfuroase, clorurosodice, calcice, hipotone, ape minerale termale oligominerale.

Parcul Naţional Domogled- Valea Cernei

Acest parc oferă o diversitate de tipuri de peisaje: abrupturi calcaroase, canioane cu paraie cu debit puternic, vârfuri calcaroase cu vegetaţie submediteraneana, păduri întinse de fag, goluri alpine cu jnepeniş, lacuri de acumulare montane, chei şi prăpăstii calcaroase. De asemenea aici găsiţi cătune izolate în munte, pajişti subalpine, peşteri termale unice în România, izvoare termominerale, endemisme şi raritaţi de flora şi faună.loading...

Adauga un comentariu