Cazare

Pensiunea Dancus – Ieud

Publicat: 09 oct. 2016
9
Remarcabil prin frumusetea si varietatea peisajului, Ieudul, straveche asezare a Maramuresuluitinut istoric si legendar, este un adevarat muzeu etnografic in aer liber. In mijlocul acestui tinut de vis pensiunea Casa Dancus va asteapta cu o deosebita oferta turistica, pentru petrecerea unor zile de neuitat in Maramures.
Pensiunea Casa Dancus ofera cazare cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa, dar si servirea mesei pentru grupuri de turisti (max. 40 persoane) aflati in trecere prin zona.
Oferta turistica:
Vizitarea cunoscutelor obiective precum Cimitirul VeselManastirea Barsana si bisericile din lemn patrimoniu UNESCO, excursiile cu Mocanita pe salbatica vale a Vaserului, participarea la sarbatorile religioase si festivaluri, cunoasterea satului arhaic maramuresean cu mestesugurile, artizanatul, dar si cu savuroasele mancaruri locale si cunoscuta palinca oferita cu orice ocazie de oamenii primitori ai Maramuresului, toate acestea fac ca zilele petrecute la Casa Dancus sa devina un sejur de neuitat pentru oricine.
Adauga un comentariu