Cazare

Pensiunea Flamingo – Brasov

Publicat: 05 dec. 2013
Pensiunea Flamingo, localizata in Brasov, ofera gazduire la cel mai inalt standard de calitate pentru oaspetii sai intr-o ambianta placuta realizata prin combinarea unui exterior in stil baroc, cu un interior modern si primitor. 
La parter se gasesc 4 camere duble, spatioase, dotate cu bai propri, TV color, frigider, minibar. In cadrul receptiei se gaseste un lobby in care turistii se pot relaxa vizionand programele prin cablu, pot face conversatie sau pot servi produsele de la bar.
Receptia este primitoare si luminoasa, viu colorata, iar personalul este intotdeauna binevoitor cu turistii, raspunzand oricaror solicitari.
Din lobby se poate urca la etaj, unde se gaseste o gradina interioara cu plante. Tot aici gasim 2 camere single, 3 camere duble si 2 apartamente dotate cu cate o minibucatarie pentru necesitatile clientilor.
Apartamantele sunt compuse din sufragerie cu canapea extensibila, baie si dormitor matrimonial, dotat cu cabina proprie de dus.
Salonul pentru mic-dejun il gasim la demisolul cladirii, unde clientii vor fi incantati de produsele proaspat servite in sistem ‘bufet suedez’. Langa salonul de mic-dejun gasim barul de zi Flamingo unde, intr-o ambianta deosebita, se poate asculta muzica si se pot servi produse de bar de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit