Cazare

Pensiunea Iulia – Eselnita

Publicat: 24 apr. 2020
Pensiunea Iulia
Pensiunea Iulia

Pensiunea Iulia. Aceasta pensiune este o unitate de primire turistică situată într-una dintre cele mai frumoase zone din ţara noastră, respectiv Clisura Dunării. Pensiunea este localizată în comuna Eşelniţa din judeţul Mehedinţi, pe strada Dunării, nr 1072B. Unitatea oferă servicii de cazare foarte atractive (camere cu două paturi, cu trei paturi sau cu pat matrimonial, televiziune prin satelit, cabina de dus, parcare, bar, încălzire, grill, terasă, ponton) la tarife destul de reduse.

Pensiunea Iulia. Descriere unitate de cazare

Dacă doriţi să vizitaţi mirificele peisaje de pe clisura Dunării pentru mai multe zile, nu ezitaţi să apelaţi la serviciile de cazare oferite de pensiunea Iulia.

Locaţia este un loc ideal pentru cine doreşte să se bucure de o atmosferă plăcută într-un mediu aranjat cu stil care creează o ambianţă deosebită. Zona pensiunii Iulia se afla vis-a-vis de Tabula Traiana, un loc ideal pentru vacanţe cu familia, trainning-uri, conferinţe.

Pensiunea Iulia dispune de 8 camere astfel: 2 camere cu 2 paturi, 4 camere cu pat matrimonial şi 3 camere cu 3 paturi. Fiecare cameră este dotată cu baie şi TV. Pensiunea dispune de bar, sala de mese, bucătăriesi încălzire centrală. De asemenea are terasă, grădină, plajă, şezlonguri precum şi debarcader pentru acostare ambarcaţiuni uşoare şi parcare.

Posibilităţi de petrecere a timpului liber

-vizitarea obiectivelor turistice. Dintre acestea amintim: Bustul regelui Decebal, Muzeul Porţile de Fier, Cetatea Severinului.
-plimbare cu barca pe Dunăre. Pot fi admirate de asemenea şi Cazanele Dunării, un loc de o frumuseţe uluitoare.
-pescuit
–drumetii montane
Adauga un comentariu