Cazare

Pensiunea La Bella Vista – Dorna Cândrenilor

Publicat: 15 mai 2020
Pensiunea La Bella Vista - Dorna Cândrenilor
vacanta la munte

Cazare în Bucovina. După două luni în care România a fost în stare de urgenţă, începând de astăzi 15 mai, ţara noastră a intrat în stare de alertă. Întrucât măsurile de restricţie impuse de pandemia de Coronavirus au fost relaxate, mulţi dintre români vor lua cu asalt, măcar pentru câteva zile, staţiunile de la munte. Dacă alegeţi o scurtă ieşire la munte în Tara Dornelor, Bucovina, vă prezentăm mai jos o posibilitate de cazare.

Pensiunea La Bella Vista din Dorna Cândrenilor

Pensiunea La Bella Vista este o unitate de primire turistică situată într-una dintre cele mai frumoase zone din ţară, Bucovina. Localizată în satul Poiana Negrii, comună Dorna Cândrenilor din judeţul Suceava, unitatea de cazare se găseşte într-un loc de vis, între rezervaţia naturală 12 Apostoli şi Vârful Ouşorul, lângă izvoarele de apă minerală din Poiană Negrii. Pensiunea La Bella Vista se recomandă prin calitatea serviciilor oferite şi a condiţiilor deosebite de cazare.

Ca şi arhitectură, pensiunea combina stilul modern cu specificul zonei din Bazinul Dornei, o zonă de munte de o frumuseţe uluitoare.

Pensiunea La Bella Vista dispune de 12 camere duble şi 2 apartamente, bucătărie, restaurant, sala de conferinţe, bar, saună, salina, sala de fitness, curte amenajată cu spaţii de parcare supravegheate.

Camerele dispun de utilităţi tehnologice actuale precum telefon, Internet wireless, TV prin cablu iar băile sunt dotate de asemenea cu echipamente moderne. Toate camerele au terase cu vedere spre rezervaţia 12 Apostoli. Camerele şi apartamentele sunt luminoase, elegante şi amenajate meticulos şi sunt pregătite pentru a răspunde cerinţelor înalte ale turismului european.

Pentru împătimiţii de pescuit sportiv, pensiunea pune la dispoziţia turiştilor două iazuri cu peşte, unde îşi pot petrece, într-un mod relaxant o zi de vacanţă.

La cerere turiştii pot beneficia de circuite turistice, călărit montan, iar pe perioada iernii de pârtie de sanie şi de schi.

Cazare în Bucovina. Servicii oferite de Pensiunea La Bella Vista

Restaurant
Piscina
Piscina interioară
Centru spa/wellness
Loc de joacă pt copii
Activităţi teambuilding
Carte de credit acceptată
Internet
Grătar în curte
Terasa sau foişor

Foişorul are o capacitate de 40 de locuri. Barbecue-ul amenajat de pensiune poate fi utilizat exclusiv de către turişti pentru prepararea produselor oferite de unitatea de cazare. Pentru siguranţa alimentară a clienţilor, locaţia nu acceptă produse aduse de aceştia.

Activităţi şi obiective turistice în împrejurimi

Posibilităţile de recreere de aici sunt multiple. Cei care optează pentru turismul ecumenic locul este unul perfect. În această zonă se găsesc celebrele manstiri ortodoxe din Bucovina care impresionează prin vechimea cât şi prin arhitectura lor. Faima manăstirilor din nordul Bucovinei a ajuns şi în rândurile turiştilor străini, an de an mii de vizitatori străini venind în aceste locuri. La câţiva kilometri de Dorna Cândrenilor găsim celebrele monumente unicat ale artei medievale româneşti: Putna, Suceviţa (1581 – 1601), Moldoviţa (1532), Voroneţ (1488), Humor (1530), Arbore, etc. Pe lângă aceste edificii religioase amintim şi câteva lăcaşuri de cult relativ mai noi: Mănăstirea Piatra tăieturii, Schitul Mestecăniş, Schitul Podu Cosnei, Mănăstirea de Maici “Acoperământul Maicii Domnului”.

Un alt obiectiv turistic situat în apropiere este celebrul Castel Dracula. Localizat în comună Piatra Fântânele, în pasul Tihuta, castelul este o construcţie medievală deosebită unde se spune că aici a trăit contele Dracula.

Şi pentru amatorii de recreere în natură locul are ce oferi. Pot vi vizitate Turbăria de la Poiana Stampeisau Cheiul Zugrenilor. De asemenea pot fi parcurse traseele montane din Zona Dornelor (Munţii Călimani, Rarău, Giumalau, Bistriţei, Suhard, Vf. Ouşorul).

O vacanţă aici, în această regiune de vis din Bucovina, va reprezenta cu siguranţă o amintire de neuitat.
Adauga un comentariu