Cazare

Pensiunea La Manache – Breaza

Publicat: 29 iun. 2014
9
Pensiunea La Manache, amplasata pe Valea Prahovei, mai exact pe malul stang al raului Prahova, in statiunea balneo climaterica Breaza, cartierul Nistoresti, judetul Prahova, beneficiaza de o pozitionare avantajoasa, fiind situata la 103 km departare de Bucuresti si la numai 17 km de statiunea montana Sinaia. Statiunea Breaza, cartierul Nistoresti, se afla pe o terasa inalta de 50-60 m la poalele dealurilor Gurga si Sinoiu.
Pensiunea La Manache Breaza isi intampina oaspetii sai cu o panorama deosebita asupra intregii vai. Pensiunea dispune de o crama, terase, gradina, foisor si gratar.

Vezi si Pensiunea La Roata – Gura Humorului 

In ceea ce priveste locurile de cazare, pensiunea pune la dispozitia dumneavoastra cinci dormitoare cu balcoane si o camera dubla cu terasa. Camerele sunt amenajate cu paturi matrimoniale, patru bai complet utilate amplasate la fiecare etaj al pensiunii, un living, TV, telefon, internet, loc pentru servit masa.
Pensiunea este alimentata cu apa rece si calda, iar in perioada rece aceasta este incalzita cu o centrala termica proprie, precum si cu sobe de teracota. Livingul este dotat cu un semineu, creandu-se astfel o atmosfera romantica si primitoare, iar bucataria pensiunii este complet utilata: vesela, aragaz, cuptor microunde, filtru cafea, masina de spalat vase. Crama pensiunii dispune de instalatie de sonorizare si diverse echipamente audio, pentru a organiza petreceri in stil rustic.

Vezi si Cabana Androna – Bicaz 

Adauga un comentariu