Cazare

Pensiunea La Roata – Gura Humorului

Publicat: 27 iun. 2014
9
La Roata este o pensiune reconstruita lemn cu lemn, bucata cu bucata, ce dateaza inca de la incaputul secolului al 19-lea. In apropierea pensiunii se afla o moara veche, de unde si numele asezamantului, invartindu-se sub suvoaiele Bistritei Aurii.

Vezi si Cabana Androna – Bicaz 

Pensiunea La Roata va pune la dispozitie un restaurant, o crama si o locuinta, ce satisfac dorintele chiar si celor mai pretentiosi oaspeti. Alaturi de ele se afla vile cu apartamente moderne, ce pun amprenta confortului asupra timpului vechi.
Situata la 500 m de zona centrala a orasului Gura Humorului, pensiunea La Roata va pune la dispozitie 48 locuri de cazare in 5 case. In Casutele Ramona si Nela se afla camere duble, avand 6 camere fiecare, din care 8 camere sunt prevazute cu mini bucatarii. Casuta Olga este formata din 6 camere double cu paturi twin, in timp ce casuta Ana dispune de 2 apartamente, iar casuta Zenovia este un apartament Rustic 100%.
Pensiunea La Roata Gura Humorului, este conceputa cu suflet pentru oameni cu suflet si inspira o atmosfera familiala de relaxare si confort!

Vezi si Pensiunea Dona – Sinaia 

Adauga un comentariu