Cazare

Pensiunea Medieval – Predeal

Publicat: 25 iun. 2014
9
Pensiunea Medieval este amplasata in statiunea Predeal, Brasov, pe soseaua europeana E15 (DN1) soseaua Bucuresti-Brasov, aproape de gara Predeal, avand acces catre Valea Rasnoavei, Trei Brazi, Secui si in vecinatatea partiilor de schi Clabucet si Cocos. De asemenea, cu Telescaunul sunt accesibile cabanele Clabucet Garbova, Susai si Piatra Mare.
In cazul in care ati ales sa petreceti un weekend sau un concediu de odihna in statiunea montana Predeal, puteti opta, fara nici o ezitare, cazarea la Pensiunea Medieval, situata in zona centrala a orasului, in vecinatatea partiei Clabucet.

Vezi si Pensiunea Emy – Vatra Dornei 

Pensiunea Medieval, recent construita, dispune de o sala de fitness pentru cei ce au nevoie de miscare, spatii de parcare, pentru musafirii nostri ce dispun de autoturisme proprii si, de asemenea, ofera servicii de room service si de pastrarea valorilor, iar plata se poate face si cu card Visa sau Mastercard.
Pensiunea Medieval Predeal dispune de 12 camere, simple si duble, precum si de trei apartamente, echipate cu TV, cablu TV, bai proprii, acces la internet si telefonie internationala.
Cu o panorama relaxanta si cu toate utilitatile necesare unui concediu odihnitor si placut, Pensiunea Medieval va invita sa-i treceti pragul pentru a petrece clipe de neuitat.

Vezi si Vila Alex si Andrei – Eforie Nord 
Adauga un comentariu