Cazare

Pensiunea Rogin – Hangu

Publicat: 25 aug. 2014
Pensiunea Rogin este una dintre cele mai atractive pensiuni din judetul Neamt, care va ofera intr-un cadru natural deosebit conditiile de cazare necesare relaxarii si odihnei la munte. Pensiunea Rogin este situata in comuna Hangu, satul Buhalnita, pe soseaua nationala Piatra Neamt Vatra Dornei, la 24 de km de localitatea Bicaz. La 19 km se afla un debarcader unde se pot face plimbari cu vaporasul si hidrobiciclete pe Lacul Izvorul Muntelui. Amplasarea strategica ofera turistilor acces facil la toate obiectivele turistice din judetul Neamt si zona Moldovei.
La 100 m se afla Lacul Izvorul Muntelui.

Vezi si Pensiunea Antonella Bungalow – Calimanesti-Caciulata 

La 19 km se afla Portul Bicaz.
La distanta de 25 km, pe DN 13 Poiana Teiului-Targu Neamt, se afla Manastirea Petru Voda, iar pe acelasi traseu se ajunge la manastirile Agapia, Varatec, Sihastria, Secu, Neamt, Casa memoriala „Ion Creanga”, Cetatea Neamtului.
La distanta de 30 km, pe DN 15 se afla Statiunea Durau unde se poate vizita centrul Ecumenic si Manastirea Durau. Din statiune porneste traseul cel mai scurt pentru a ajunge pe Muntele Ceahlau. La 50 de km se afla Cheile Bicazului si Lacul Rosu.
La 60 de km se afla statiunea Borsec.
La 100 de km se afla statiunea Vatra Dornei.

Vezi si Pensiunea Casa Afetelor – Neamt loading...

Adauga un comentariu