Cazare

Pensiunea Steaua Muntilor – Predeal

Publicat: 31 ian. 2013
9

Pensiunea Steaua Muntilor dispune de o capacitate de cazare totala de 9 dormitoare, cu baie proprie, televizor, paturi suplimentare.
Fiecare camera dispune de televizor si mobilier din lemn masiv. Terasa mare cu priveliste superba unde-ti poti savura cafeaua la prima ora a diminetii, fiind amenajata cu mobilier din lemn masiv avand 24 de locuri si cateva sezlonguri.

Pensiunea dispune de terasa mare cu priveliste superba unde-ti poti savura cafeaua la prima ora a diminetii, fiind amenajata cu mobilier din lemn masiv si avand 24 de locuri si cateva sezlonguri.
Dotari:
– sala de conferinta 20 de locuri, avand in dotare si video-proiector
– living 140 mp cu 3 televizoare, 6 canapele, 4 fotolii
– loc de servit masa pentru 30 de persoane
– bucatarie profesionala complet utilata.

Pentru a ajunge la pensiune strabateti un drum prin padure, de aproape 2km, unde uneori poti intalni mistreti, vulpi, caprioare, iepuri salbatici, te poti bucura de pitorescul peisaj al coltilor Morarului si de culmile Bucsoiului si ale Tiganestilor.

Spre deosebire de forfota statiunilor aglomerate, aici “chiar iti poti auzi gandul”.
Pensiunea se afla la 6 km de partia Clabucet din Predeal, asigurandu-se transport dus – intors pana la partie.
Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, internet wireless, rau in curte, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, biliard, acces la bucatarie, room service, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, sala de conferinte
Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Mobil: 0722.237.396
Email: contact@pensiunepredeal.ro

Adauga un comentariu