Cazare

Pensiunea Tudor – Breaza

Publicat: 03 iul. 2014
9
Breaza este o statiune balneo climaterica situata in sudul muntilor Bucegi si Garbova, intr-o frumoasa zona subcarpatica, pe o terasa amplasata in dreapta Prahovei, la 103 km departare de Bucuresti.
Statiunea Breaza dispune de o clima temperat-continentala, fara schimbari bruste de temperatura, acest lucru are loc datorita asezarii sale geografice la inaltimea de 500-600 m, pe frumoasa vale a Prahovei. De asemenea, statiunea balneo climaterica Breaza, dispune de trasee montane uimitoare pentru drumutii, unde veti descopri natura salbatica si peisaje deosebite. 

Vezi si Pensiunea Calix – Baile Govora 

In acest ambient mirific si intr-o liniste intrerupta doar de trilurile pasarilor din padurea invecinata, va asteapta Pensiunea Turistica Tudor. Pensiunea va pune la dispozitie 5 camere duble cu bai proprii si TV: 
1 camera cu 2 paturi cu bai proprii si TV
2 living-uri
1 salon cu bar
2 terase mari
Mai mult, fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu si TV cablu. Pensiunea din Breaza, Prahova va mai pune la dispozitie si un salon pentru servit masa ce poate acomoda 20 de persoane. In salonul pensiunii se pot organiza mese festive de sarbatori si in tot cursul anului. Sistemul de incalzire se realizeaza cu centrala proprie, pensiunea baneficiind de apa calda in permanenta. Bucataria este complet utilata, iar pentru distractia personala pensiunea Tudor Breaza va ofera si un bar cu masa de biliard si tenis de masa, aparate fitness. De asemenea, pensiunea dispune si de o parcare de 10 locuri.

Vezi si Pensiunea Tudor – Rasnov 

Adauga un comentariu