Cazare

Pensiunea Valea Mariei – Ranca

Publicat: 18 dec. 2013
Pensiunea Valea Mariei se afla in Statiunea Ranca , la circa 5 minute distanta de partiile de ski.
Toate camerele sunt orientate spre sud-vest, fiind luminate in cea mai mare parte a zilei.
Fiecare camera dispune de terase mari (10 mp), orientate spre peisajele superbe oferite de Muntii Parang.
In camere pe langa mobilierul din lemn masiv va puteti bucura in plus de fotolii si canapele extensibile, iar pe terase de bancute de 2 locuri cu masuta si air-chair tip hamac. Toate camerele sunt orientate spre sud-vest, fiind luminate in cea mai mare parte a zilei si oferind turistului o vedere spre un peisaj montan de vis. Fiecare camera dispune de imensele terase (10 mp), de asemenea orientate spre peisajele superbe ale Muntilor Parang.
Aceste peisaje le puteti admira si de aproape cu ajutorul unui telescop spatial cu zoom foarte mare; acest telescop poate fi folosit cu succes si in timpul noptii pentru observatii astronomice.
Un mare avantaj de care se pot bucura clientii la cazare in Ranca la Pensiunea Valea Mariei, este faptul ca exista o parcare proprie de peste 30 autoturisme si alimentare de rezerva cu apa dintr-un put de mare debit in plus fata de sursa de apa din reteau publica a statiunii.
Facilitati Pensiunea Valea Mariei:
Locatia dispune de: bar, restaurant cu 40 de locuri, gradina/curte, ferma proprie, terasa, gratar (produsele preparate pe gratar provin doar de la bucataria pensiunii Valea Mariei Ranca ). 
Incalzirea pensiunii este asigurata de 2 centrale termice.
Parcare proprie de peste 10 autoturisme
Dotari camera Pensiunea Valea Mariei:
Cele 10 camere dispun de: 
televiziune satelit + televizoare LCD, 
baie proprie, 
uscator de par, 
cabina de dus cu hidromasaj, 
apa calda permanent.


loading...

Adauga un comentariu