Actualitate

Pentru barbati: Abilitati care le atrag pe femei

Publicat: 21 nov. 2012

Pentru barbati este important sa stie ce calitati admira femeile. Tocmai de aceea sondajele de acest gen sunt foarte interesante. insa nu intotdeauna urmarirea acestor sondaje are efectul scontat pentru barbati. De foarte multe ori, in aceeasi cercetare gasim lucruri care se bat cap in cap: unele femei subliniaza importanta aspectului emotional, altele prefera barbatii de actiune, in vreme ce o alta categorie prefera barbatii independenti si curtenitori.

Fiecare femeie este diferita si are asteptari diferite. Exista insa si pariuri sigure, abilitati masculine si indicatori care demonstreaza ca esti un barbat complex si complet. Unele dintre acestea nu necesita decat putin efort, altele sunt mai greu de dobandit insa nu imposibil atat timp cat iti doresti acest lucru.

Pentru barbatii interesati, iata cateva abilitati masculine care atrag femeile:

 Femeile sunt atrase de barbatii care vorbesc limbi straine
Cu siguranta ca aceasta abilitate este cel mai greu de dobandit, mai ales daca ai ajuns la o anumita varsta si nu vorbesti nicio limba straina. Vorbitul unei limbi straine este un semn fie al dedicatiei (ti-a luat timp si efort sa inveti) fie al faptului ca esti o persoana inteligenta si sofisticata, iar femeile sunt intrigate de ambele.

 Femeile sunt atrase de barbatii care stiu sa cante la un instrument
Atat barbatii, cat si femeile vor fi impresionati de caracterul tau in timp ce canti. insa, in timp ce un barbat va respecta faptul ca ai reusit sa stapanesti un anumit instrument muzical, ceea ce cei mai multi oameni nu reusesc, femeile vor echivala aceasta abilitate cu o anumita sensibilitate poetica pe care altfel n-ar fi remarcat-o.

 Femeile sunt atrase de barbatii care stiu sa repare masina
Sa inveti sa repari o masina poate parea descurajant mai ales daca mecanicul ti-a spus asta, insa din fericire nu trebuie sa devii as. Obiectivul tau este sa intelegi suficient ca sa-ti mentii masina in stare de functionare si sa poti diagnostica corect o problema, mai ales in prezenta unei femei, in loc sa ridici capota si sa pari bulversat. In plus, daca stii lucrurile de baza, nu vei parea o gaina buna de jumulit de anumiti mecanici.

Femeile sunt atrase de barbatii care stiu sa danseze
Daca exista o singura modalitate care sa demonstreze ca esti increzator in fortele proprii, lin si abordabil aceasta este dansul. La prima vedere, dansul este destul de simplu: atat timp cat iti misti corpul ritmic cum o faci nu este foarte important. Problema apare atunci cand nu te consideri o persoana coordonata sau esti prea timid pentru a incerca, cazuri in care dansul este descurajant.

Femeile sunt atrase de barbatii care stiu sa gateasca
Nu trebuie sa mergi la cursurile de bucatari sau sa-ti cumperi ustensile scumpe. Orice femeie de pe acest pamant este placut surprinsa sa descopere ca un barbat poate gati, vrea sa gateasca si da impresia ca stie ce face. Bonusul aici este faptul ca, in curand, vei incepe sa mananci mai bine, iar gusturile tale culinare se vor imbunatati. Odata ce ai invatat lucrurile de baza incet, incet extinde-ti cunostiintele si repertoriul.

Femeile sunt atrase de barbatii atletici
Este adevarat ca femeile vor ca barbatii sa aiba si o parte sensibila, insa doresc ca ei sa fie barbati adevarati. De aceea, practicarea unui sport dur, solicitant din punct de vedere fizic, este un lucru foarte masculin. Poate ca ii poti impresiona pe colegi in legatura cu realizarle tale la masa de biliard, insa acestea n-au deloc acelasi impact asupra femeilor precum boxul, fotbalul si alte sporturi solicitante si care mustesc de testosteron.

Femeile sunt atrase de barbatii indemanatici
Aceasta categorie acopera orice lucru pe care un barbat poate sa-l mentina si sa-l repare in casa. Niciunul dintre ele nu este la fel de complicat precum repararea unei masini: aici ai nevoie doar de scula potrivita si sa fii dispus sa-ti murdaresti mainile. Gasesti pe internet cum sa repari absolut orice, insa o femeie va fi mereu impresionata cand stie ca se poate baza pe tine pentru toate aceste mici reparatii.

Femeile sunt atrase de barbatii care stiu ce sa faca in dormitor
Sexul este foarte important, macar si din perspectiva faptului ca femeile ii vad  relevanta din puct de vedere emotional. Il vad ca pe un indicator a ceea ce simti tu pentru ea.

Femeile sunt atrase de barbatii cu stil
Fiecare barbat are stilul personal; exista insa o limita intre a te imbraca usor neglijent si a parea total nepriceput. Cel mai bine este sa stai intr-o zona clara, curata in care sa te simti comfortabil. Nu este dificil si nici nu-ti ia foarte mult timp pentru a arata ingrijit. Femeile se plang adesea ca barbatilor pur si simplu nu le pasa de modul in care arata din cauza ca sunt prea lenesi ca sa aiba grija de ei.

Femeile sunt atrase de barbatii care stiu arta conversatiei
Desi nu pare la fel de solicitanta precum celelalte abilitati, conversatia cu o femeie, de care esti interesat si n-o cunosti prea bine, este o abilitate care necesita putina practica. Ascultarea activa este foarte importanta. Sa fii in stare sa te explici si sa te exprimi adecvat poate lesne acoperi lipsa celorlalte abilitati. Tocmai de aceea stapanirea artei conversatiei este cruciala.

sursa:rtv.netloading...

Adauga un comentariu