Sanatate

Pentru ce se ia tiolin complex. În cazul căror boli este indicat să administrezi medicamentul

Publicat: 25 iul. 2022
grafica femeie care se tine de inima din cauza durerii
Cu angină pectorală, medicamentul este prescris de 200 mg oral de 3 ori pe zi

Tot mai multe persoane se întreabă pentru ce se ia tiolin complex. Acest medicament se administrează sub formă de pastile albe sau cu o nuanță gălbuie. Pastilele au o formă cilindrică plată, cu un fascicul. Linia de eroare este proiectată exclusiv pentru a simplifica separarea pastilele și a o înghiți și nu pentru a se împărți în doze egale.

Efectul medicamentului este realizat ca urmare a creșterii activării compensatorii a glicolizei anaerobe și a activării proceselor de oxidare în ciclul Krebs, păstrând în același timp fondul intracelular ATP. Proprietățile puternice de restaurare ale grupului tiol provoacă o reacție cu forme active de oxigen și radicali lipidici.  

barbat care se tine de piept din cauza durerii de inima
În caz de infarct miocardic, cardioscleroză postinfarct, medicamentul tiolin este prescris de 200 mg pe cale orală de 3 ori pe zi

Pentru ce se ia tiolin complex. Boli care pot fi vindecate cu ajutorul acestor pastile 

Tiolin complex se administrează în caz de hepatită cronică a diferitelor etiologii. Mulți medici prescriu medicamentul și pentru a trata ciroza ficatului. De asemenea, pastilele sunt bune pentru infarct miocardic acut, pastilele se iau ca parte a terapiei complexe. 

Unii pacienți au înregistrat rezultate pozitive luând tiolin în timpul unei angine pectorale și după tratarea uneo cardioscleroze postinfarct. De asemenea, medicamentul este recomandat pacienților care suferă de insuficiență cardiacă cronică și cardiomiopatie. Însă, este important să cunoști că medicamentul este, de obicei, folosit în timpul tratamentului  ca parte a terapiei complexe. De asemenea, medicamentul are un efect bun asupra organismului unei persoane care suferă de tulburări de ritm cardiac.

grafica inima bolnava a unei persoane
De asemenea, medicamentul poate provoca slăbiciune generală, amețeli, zgomot în urechi, tahicardie, hipertensiune arterială și gura uscată

De asemenea, pastilele pot contribuie la vindecarea unor boli funcționale ale sistemului cardiovascular, inclusiv distonie neurocirculatoare, miocardio-distrofie, cardiopatii tonsologice. Dar la fel, medicamentul nu are un efect extrem de pronunțat dacă este administrat ca singur. Medicii prescriu remediul și în caz de hepatită virală acută, hepatita cronică a diferitelor etiologii și ciroza ficatului.

Medicamentul nu trebuie administrat de persoanele care suferă de o sensibilitate crescută la acidul tiazotic și alte componente ale medicamentului. Pacienții care au insuficiență renală și copii sub 18 ani nu trebuie să ia acest remediu. Din categoria persoanelor cărora medicamentul este interzis spre utilizare fac parte și femeile însărcinate și cele care alăptează. 

Efectele secundare provocate de includerea medicamentului în timpul terapiei complexe 

Pe parcursul administrării, medicamentul nu provoacă prea multe reacții adverse. Însă, există situații în care medicamentul nu este potrivit pentru un pacient anume. În astfel de cazuri, acesta poate suferi efecte secundare de la luarea pastilelor. 

barbat care se tine de piept din cauza durerii de inima
Pe parcursul administrării, medicamentul nu provoacă prea multe reacții adverse

Printre cele mai frecvente reacții adverse se numără mâncărimea, hiperemie a pielii, febră, erupții cutanate. De asemenea, pe fondul administrării cu alte medicamente, sunt descrise cazuri individuale de urticarie și angioedem. 

Persoanele mai sensibile riscă să facă șoc anafilactic. Însă, această reacție adversă este înregistrată în cazuri extrem de rare. De obicei, efectele secundare de orice tip sunt înregistrate foarte rar. Acestea pot apărea în principal la vârstnici, cu utilizare simultană cu alte medicamente. 

De asemenea, medicamentul poate provoca slăbiciune generală, amețeli, zgomot în urechi, tahicardie, hipertensiune arterială și gura uscată. În caz de simți o stare de greață, balonare, vărsături, scurtare de respirație și sufocare trebuie să apelezi la un medic după ajutor. 

Din moment ce cunoști pentru ce se ia tiolin complex este bine să știi și care este dozajul recomandat de medici. Cu angină pectorală, medicamentul este prescris de 200 mg oral de 3 ori pe zi. Cursul tratamentului este de 8 săptămâni. În caz de infarct miocardic, cardioscleroză postinfarct, medicamentul tiolin este prescris de 200 mg pe cale orală de 3 ori pe zi timp de 20-30 de zile. Iar în cazul tulburărilor de ritm cardiac, remediul  este prescris în cantitate de 200 mg sub limbă de 3 ori pe zi.

femeie care se tine de piept din cauza durerii de inima
Medicamentul nu trebuie administrat de persoanele care suferă de o sensibilitate crescută la acidul tiazotic și alte componente ale medicamentuluiAdauga un comentariu