Sport

Pentru ei s-a terminat! Cinci fotbalisti sunt deja OUT de la Steaua. Revine Golubovic la Iasi?

Publicat: 20 oct. 2016
1
Steaua îsi pregateste deja terenul pentru campania de achizitii din iarna. Asa cum digisport.ro a anuntat azi, în afara lui Alibec, ros-albastrii mai pregatesc alte 4 mutari. În total, investitia lui Gigi Becali se va ridica la 5 milioane de euro.
 
Vicecampioana României va fi activa însa si la capitolul „plecari„. O certitudine în momentul de fata este Alexandru Bourceanu. Contractul mijlocasului expira în vara si fotbalistul va fi lasat sa plece liber de contract înca din aceasta pauza competitionala. Jucatorul de 31 de ani si-ar fi dorit prelungirea întelegerii cu formata ros-albastra, însa conducerea nu este de acord. Mai mult de atât, oficialii Stelei îi vor oferi lui Bourceanu sansa de a pleca liber înca din aceasta iarna.
Pe lânga Bourceanu, alti 4 fotbalisti s-ar putea desparti de Steaua în viitoarea perioada de mercato. Golubovic si Mitrea au intrat în dizgratia lui Gigi Becali, care a anuntat ca acestia nu mai au ce cauta la prima echipa. Cel de-al doilea a evoluat deja pentru Steaua 2 în Liga 3, în partida de ieri cu Voluntari 2 (1-0). Atacantul bosniac, care nu a reusit sa înscrie nici macar un gol pâna acum, a fost si el trecut pe linie moarta. Pâna în iarna, când vor sosi Alibec si, foarte probabil, Gnohere, în atac vor fi folositi Tudorie sau Man.
 
In aceste conditii, Golubovic ar avea posibilitatea de a reveni la CSM Politehnica Iasi, club pe care l-a parasit in vara, pentru un transfer la Steaua.
Sosit liber de contract în vara, Dan Popescu îsi va încheia aventura la Steaua mult mai repede decât si-ar fi imaginat. Fundasul stânga de 28 de ani nu a dat randamentul scontat în partidele în care a fost folosit si i se va propune rezilierea contractului cel târziu în vara viitoare. În conditiile în care va fi adus Junior Morais în iarna, sansele ca Popescu sa mai îmbrace tricoul ros-albastru si în retur sunt infime.
 
Un al cincilea fotbalist care s-ar putea desparti de Steaua în iarna este Adi Popa. Micutul mijlocas va intra în ultimele 6 luni de contract si va fi lasat sa plece, daca Steaua va primi suma ceruta de Gigi Becali. Finantatorul vicecampioanei pretinde 700.000 de euro pentru a-l lasa sa plece pe Adi Popa. În cazul în care nicio echipa nu va satisface pretentiile Stelei, „Motoreta” va continua sa joace sub comanda lui Reghe pâna la sfârsitul întelegerii.
 
Cei 5 de mai sus sunt fotbalistii care vor pleca definitiv de la formatia ros-albastra. În afara acestora, Steaua va mai încerca sa se dispenseze si de alti jucatori, carora clubul le va cauta variante de împrumut, cel mai probabil la echipe din play-out. Printre acestia se numara Tudorie, Ontel, Vîlceanu sau Chitosca.
Adauga un comentariu