Actualitate

Pentru siguranța clienților, Termo-Service Iași a instalat lămpi cu UV pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor ce sunt utilizate

Publicat: 27 mai 2020

Alin Aivanoaei, directorul Termo-Service Iași, a anunțat că a luat măsuri de protecție pentru clienți împotriva coronavirusului. În incinta casieriilor firmei au fost instalate lămpi cu UV pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor ce sunt utilizate.

„Întotdeauna suntem preocupați de gradul de satisfacție al clienților noștri. În acest sens am completat măsurile de siguranță a cetățenilor care vin în casieriile noastre instalând lămpi cu UV pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor ce sunt utilizate de clienții noștri.  Aceste lămpi au un efect bactericid germicid de până la 99% fără a avea vreun efect dăunător.  Vor funcționa doar pe timpul nopții iar în timpul programului de lucru continuăm cu măsuri complementare de dezinfecție prin folosirea substanțele avizate de organismele statului”, a declarat Alin Aivanoaei, directorul Termo-Service Iași.

Adauga un comentariu