Cancan ultimă oră

Pepe, despre acuzațiile pe care i le aduce Raluca: „M-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace”. Ce a spus artistul despre infidelitatea soției

Publicat: 24 nov. 2020
Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

Când Pepe a anunțat divorțul a specificat că va fi o despărțire elegantă, fără prea multe detalii. La câteva săptămâni de la anunț lucrurile stau total invers. În acest timp au fost făcute presupuneri legate de motivele care i-ar fi împins către o separare. S-a vorbit despre certurile legate de avere, despre presupusele violențe ale lui Pepe, iar acum începe un nou episod numit infidelitate. De data aceasta vorbim despre infidelitatea Ralucăi, despre care artistul face dezvăluiri. Și nu-s niște vorbe aruncate în vânt, căci s-ar părea că Pepe are dovezi care să-i susțină aceste acuzații.

La începutul lunii, Pepe anunța că mariajul cu Raluca Pastramă a ajuns la final. Dar, nimic nu preconiza că această despărțire care se voia discretă se va transforma într-o adevărată telenovelă cu foarte multe episoade. Zilele trecute CANCAN.RO vă prezenta informații potrivit cărora, Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție., din cauza presupuselor acte de violență ale artistului. În urma acestui lucru, Pepe a depus o contestație în instanță împotriva acestui ordin de protecție. Doar că această contestație a venit și cu o declarație care scoate la iveală amănunte legate de infidelitatea soției lui.

Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-ma să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.”, e doar o parte din declarația făcută de Pepe.

Pe măsură ce a trecut timpul, scepticismul s-a transformat în curiozitate și nu a mai fost nevoie decât de un pas pentru câteva investigații. Pe măsură ce înainta cu verificările, Pepe a pus tot mai multe detalii cap la cap și a descoperit că ceea ce-i spusese jurnalistul era pura realitate.

”Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2O2O mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea, mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2O2O până în data de O8.11.2O2O, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.”

Ce i-a spus Raluca artistului despre acest episod

În urma lucrurilor aflate, artistul și-a dorit niște explicații și a mers să le ceară. Momentul a avut loc pe stadionul Dinamo unde fetițele aveau antrenamentul la tenis, doar că lucrurile nu s-au desfășurat așa cum s-ar fi așteptat. Reacția Ralucăi și felul în care i-a vorbit l-au făcut pe Pepe să-și dea seama că „i s-au pus coarne”.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soția mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitată. A

m urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentându-i că trebuie să știu adevarul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitată iar la întrebarea mea dacă ea cunoaște o persoana pe nume …, a răspuns sec „da, de la munte”.

La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul său era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte. Solicitând explicații în acest sens întrucât REZULTA ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTĂ ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LĂSÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!

Pepe despre acuzațiile că ar fi lovit-o pe Raluca

În documentul depus la instanță, artistul neagă că ar fi fost violent cu soția lui. Pe fondul conflictului, Pepe recunoaște că s-a enervat, a ridicat tonul, dar nu a ripostat deși a fost provocat.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și …. cu care deja flirtează. Aceasta fiind agitată și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (…)”

”Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a mai declarat Pepe în documentul bombă!

Adauga un comentariu