Fotbal extern

Pepe i-a cerut scuze lui Messi dupa gestul golanesc din El Clasico

Publicat: 20 ian. 2012

Internaţionalul portughez Pepe, jucătorul echipei Real Madrid, şi-a prezentat scuze după ce l-a călcat pe mană pe atacantul lui FC Barcelona, Lionel Messi, miercuri seara în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei la fotbal, dand totodată asigurări că gestul său a fost ‘involuntar’.

‘A fost un act involuntar. Insă, dacă Messi se simte ofensat, îi prezint scuzele mele’, a precizat Pepe într-un comunicat publicat pe site-ul lui Real Madrid.

In minutul 68 al meciului de pe Santiago Bernabeu, caştigat de Barcelona cu 2-1, Pepe a călcat pe mana lui Messi, în timp ce argentinianul se afla căzut pe gazon, în urma unui fault. Pe imaginile oferite de televiziune, gestul portughezului a părut unul intenţionat. Anul trecut, în cursul întalnirii Real-Barca din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, Pepe a fost eliminat din joc, după mai multe gesturi antisportive.

‘Niciodată nu mi-a trecut prin cap să-i facă rău unui coleg de profesie’, a asigurat fotbalistul lusitan.

Deşi iniţial a vrut să aducă acest caz în faţa Comisiei de disciplină a Federaţiei spaniole de fotbal, FC Barcelona a decis, în final, să condamne doar din punct de vedere moral gestul lui Pepe.

Meciul retur dintre Barca şi Real va avea loc miercurea viitoare, pe stadionul Camp Nou.loading...

Adauga un comentariu