Cancan ultimă oră

Pepe, mesaj neașteptat pentru Raluca: „Fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat”

Publicat: 01 dec. 2020
Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

Deși e supărat foc și pară pe Raluca Pastramă, mai ales după ce a aflat că l-a înșelat, Pepe dă semne, totuși, că în spatele furiei se ascund încă multe sentimente de iubire.

Cei mai probabil, Pepe nu o poate da uitării definitiv pe mama copiilor ei. În ultimele sale apariții, un mic detaliu a atras atenția internauților. Artistul poartă în continuare verigheta, semn că încă se gândește la fosta lui soție.

Raluca și Pepe s-au căsătorit religios pe 21 iulie 2014, iar în ziua nunții, cântărețul a lansat videoclipul melodiei “Cea mai fericită zi din viața mea” în care apar imagini spectaculoase din ziua în care și-au jurat iubire eternă în fața Lui Dumnezeu.

Mesajul care vorbește de la sine

Imaginea cu verigheta vine la două zile după, într-una dintre sesiunile live, de pe canalul său de Youtube, Pepe i-ar fi transmis Ralucăi Pastramă un mesaj cu subînțeles. Concret, în sesiunile live organizate pe canalul său de Youtube, Pepe a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”.

Artistul le-a mărturisit fanilor că a scris această piesă în urmă cu 14 ani, dar parcă ar fi fost scrisă ieri. Versurile melodiei, însă, au ridicat multe semne de întrebare. Nu de alta, dar pare un mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă, care l-ar fi ” înșelat pe Pepe cu un arab.

”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe.

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Pepe și Raluca: „Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos”

Oana Zăvoranu a făcut o nouă serie de declarații controversate despre divorțul lui Pepe cu Raluca Pastramă. Fosta soție a cântărețului de muzică latino încă susține că despărțirea celor doi este de fațadă, de dragul atenției primite. Ba mai mult, „Querida” a spus că dragostea celor doi a fost inexistentă de la bun început, iar relația lor a început din dorința artistului de a o distruge.

De când s-a aflat că Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu, Oana Zăvoranu a susținut că separarea celor doi nu este deloc reală, ci este o metodă de a intra, din nou, în atenția publicului, mai ales că din cauza pandemiei de coronavirus, veniturile artistului au fost grav afectate.

Chiar dacă Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la cuțite, după ce bruneta a obtinut un ordin de restricție pe numele lui, acuzându-l de violență verbală și fizică, „Querida” susține, în continuare, că războiul celor doi este doar un spectacol de dragul atenției.

„Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu “victimă”…ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț! Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul. (…) Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat… Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine…

Și eu și multă lume știm chestii despre căsătoria ăstora doi, cât de ‘mult’ o iubea pe Fiona și cum părinții lui practic au făcut niște înțelegeri ca între ‘cuscrii’ ca să fie totul bine… Știu mult mai multe decât pot spune și ei știu toți că știu! Lumea care vrea să creadă în baliverne e liberă să fie naivă!”, a spus Oana Zăvoranu.

Adauga un comentariu