Magazin

Pepe, MESAJ TULBURATOR, la cateva ore de la nunta

Publicat: 21 iul. 2014
1

Pepe si Raluca sunt, de ieri, sot si sotie si in fata lui Dumnezeu. Cei doi s-au casatorit religios, iar ceremonia si pertecerea care i-a urmat au fost grandioase.

Pepe a dus-o pe Raluca la altar chiar de ziua lui – artistul a implinit, ieri, 35 de ani – si a vrut ca aceste clipe sa fie de neuitat.

Citeste si Iata cum arata Pepe dupa nunta! Abia a dormit 3 ore pentru ca…

O multime de surprize a pregatit Pepe invitatilor – de la alegerea meniului si pana la repertoriul artistilor care au cantat la nunta, toate au fost bine stabilite dinainte – dar si sotiei lui careia i-a compus un cantec special pentru acest eveniment.

Citeste si Liviu Varciu l-a dat de gol pe Pepe! Vezi cu ce

Surprize nenumarate au primit si cei doi miri, insa, asa cum a lasat sa se inteleaga dintr-un mesaj postat chiar dupa miezul noptii, Pepe si-a oferit cel mai frumos dar: o familie frumoasa si oameni dragi alaturi, chiar de ziua lui.

Citeste si Toti il stim pe Dan Negru, dar uite cat de FRUMOASA este sotia lui

„Va multumesc mult, mult de tot … pentru tot !!!  Multumesc Raluca, Comoara Mea de Fata !!! Multumesc familiei, multumesc prietenilor, va multumesc … voua … tuturor … E Cea Mai Fericita Zi Din Viata Mea !!!  Va iubesc !!!”, este mesajul postat de Pepe si care insoteste un clip incarcat de emotie.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu