Magazin

Pepe o da din nou in judecata pe Oana Zavoranu

Publicat: 24 oct. 2015
1

re contracte pe banda rulanta, spectacole fara numar, o familie fericita, dar tot nu e multumit. Se pare ca Pepe nu-si va gasi linistea decat atunci o va vedea pe fosta lui sotie, Oana Zavoranu, pedepsita.

Cantaretul le-a cerut, din nou, judecatorilor sa ia masuri impotriva brunetei, pe care a acuzat-o de furt si distrugere.

Chiar daca este extrem de ocupat, Pepe, pe numele sau adevarat Ionut Nicolae Pascu (36 de ani), isi face timp pentru a bate drumul tribunalelor, in speranta ca Oana Zavoranu (42 de ani) va fi gasita vinovata. Dupa ce dosarul a fost clasat, iar bruneta a scapat de toate acuzatiile, cantaretul a depus o noua cerere la Judecatoria Sectorului 3 din Capitala, iar la 13 octombrie magistratii ii vor analiza solicitarea.

„Am atacat solutia ca fiind nelegala si netemeinica si vrem ca instanta sa constate ca numita Oana Zavoranu a participat la savarsirea acelor fapte”, ne-a declarat avocatul artistului, Bogdan Cimbru. In urma cu 4 ani, dupa ce s-au despartit, Pepe a acuzat-o pe Oana ca i-a luat 75.000 de euro dintr-un seif si i-a vandalizat casa. In plus, artistul a vrut sa-si recupereze prejudiciul si i-a cerut fostei sotii daune in valoare de 150.000 de euro. Iar acum, Oana are si de unde sa-i dea. Ea a mostenit, dupa moartea mamei sale, Marioara Zavoranu, peste 60 de milioane de euro.

Marioara Zavoranu a murit certata cu fiica sa

„E demult istorie pentru mine. Ar trebui sa-si gaseasca o viata proprie si sa nu mai incerce sa se mai lege de numele si de banii mei, la care viseaza de cand ma stie. Am o veste proasta, nu o sa vada un cent de la mine: la munca, nu la intins mana! E un penibil, care dupa ce a fost facut de catre procurori si judecatori nesincer in declaratii, adica mincinos, si au dat in doua randuri, neinceperea urmaririi penale, crede ca il mai baga cineva in seama”, a declarat, pentru Click!, Oana Zavoranu.
Adauga un comentariu