Magazin

Pepe si Raluca, umiliti in fata unui club de manele din Capitala

Publicat: 22 oct. 2013

Le place viata din plin s-o traiasca si o dovedesc cu fiecare ocazie…Orice motiv de distractie le iese in cale, Pepe si Raluca raspund mereu „prezent”…

Fie impreuna, fie separat, cei doi nu se dau in laturi niciodata, mai ales acum ca micuta Maria a trecut deja de prima ei aniversare si…vorba aceea…le permite. Ultima „ieseala” au bifat-o in weekend si au profitat de ea din plin…Nimic nu i-a putut opri..nici macar un local plin pana la refuz!

Pe langa viata de familie, sotia lui Pepe mai pofteste si la cateva reprize de distractie…lucru firesc de altfel la cei 21 de ani ai sai. Mai ales ca dupa ce a nascut, Raluca a cam lipsit din peisajul monden, semn ca si-a luat foarte in serios rolul de mama.

Acum insa, actuala doamna Pascu a revenit la activitatile specifice varstei…zburda din club in club cat e noaptea de lunga. Evident…alaturi de sotul Pepe. Asa au facut si sambata seara, cand impreuna cu o gasca de prieteni, cei doi au luat la rand localurile din Capitala, dornici sa bifeze o noapte de neuitat. Au inceput deci seara intr-o club de fite, acolo unde s-au distrat pe cinste pana-n zori.

“O seara de distractie cu prieteni, cu familie, cu verisorii, cu nepotii mei, cu mai multi prieteni comuni. Eu am avut un concert, ea s-a dus inainte cu nepota-miu si cu niste prieteni acolo, eu m-am dus in club dupa ea si tot asa. am continuat seara. Iesim de cate ori avem ocazia si putem impreuna…asta nu inseamna ca nu putem iesi si separat, suntem un cuplu modern, suntem oameni tineri. Mi se pare ceva normal”, spune artistul.

Desi soarele era gata apara pe cer, sotii Pascu au schimbat putin ritmul si au mutat distractia la un restaurant de manele. Cel putin asta si-au dorit…Numai ca odata ajunsi acolo, planurile le-au cam fost date peste cap. Nici bine n-au intrat, ca au si facut stanga-n prejur catre iesire.

“Era foarte foarte aglomerat si era libera doar o masa micuta, iar noi eram vreo 12. Asa se intampla cand vrei sa continui, nu mai stai sa suni la 5 dimineata dupa rezervare ca acolo nu se poate in modul asta.
Nu era cazul sa stam sa ne inghesuim ca nu era nicio problema. Am fost in alta parte…”, ne-a explicat el.

In alta parte insemnand la clubul tatalui, de asemenea un local cu profil lautaresc. Acolo in schimb, au fost primiti cu bratele deschise. Si la propriu si la figurat…

Si chiar daca au ajuns cand toata lumea se pregatea de plecare, mai exact in jurul orei 6 de dimineata, sotii Pascu impreuna cu gasca vesela s-au mai intins la distractie inca vreo doua ore. Au preferat sa o faca insa in privat. Au inchis deci clubul si si-au vazut in continuare de ale lor: “Nu-i nimic interzis sa stai cat mai mult, cat te simti bine. Asta e……. Am avut placerea sa mai stam putin. Am ramas noi intre noi. Eram foarte multi cunoscuti si am stat impreuna. Ralucai ii place sa iasa cu mine. Ca oricarui om, te simti bine si colo si colo, depinde de stare”.

Sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu