Cancan ultimă oră

Pepe, tată pentru a treia oară?

Publicat: 22 oct. 2020
Pepe și Raulca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

Pepe va fi tată pentru a treia oară? Asta este întrebarea care a stat pe buzele fanilor săi în ultima vreme. Astfel, au apărut tot felul de zvonuri legate de o posibilă nouă sarcină a celei cu care artistul își împarte viața.

Raluca este o femeie frumoasă, puternică și serioasă, și foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală și de familie. Astfel că, atunci când vine vorba despre cuplul lor, singura sursă sigură de la care ar putea primi răspunsuri este Pepe, nici el foarte darnic în declarații, dar sincer și asumat.

Pepe, din nou tată?

Pepe și Raluca Pastramă trăiesc o poveste frumoasă de dragoste și au construit împreună o familie demnă de lăudat. Nu de puține ori, artistul a declarat că Raluca este tot ce avea el nevoie, și că îl completează de minune.

Cei doi au împreună două fetițe superbe, iar de puțin timp, au apărut zvonuri cum că urmează și al treilea copil. Referitor la acest aspect, Pepe a făcut câteva comentarii pentru fanii săi. Sincer, Pepe a infirmat zvonurile conform cărora va deveni din nou tătic. El a spus că soția lui, Raluca, nu este însărcinată, și a dat de înțeles că nu l-ar deranjat deloc să devină tată la puterea a treia.

El a spus că dacă Raluca ar fi însărcinată, cu siguranță asta ar fi o surpriză și pentru el.

„Nu este însărcinată! Nu cred, ar fi o surpriză și pentru mine”, a spus Pepe amuzat de situație!

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în 2014. Nași de cununie le-au fost Andra și Cătălin Măruță. În ziua nunții, cântăreţul și soția sa au fost îmbrăcaţi la patru ace. Raluca a ales o rochie semnată de Cătălin Botezatu, în valoare de 10.000 €, iar Pepe a optat pentru creaţia unui designer român, care l-a costat 5.000 €.

Pepe a fost afectat serios de pandemia de COVID-19

Pepe, ca toți artișii de altfel, a fost profund afectat de pandemia de coronavirus. Artistul a povestit că a pierdut aprope tot pentru că, pe lângă concertele anulate, a fost obligat să își închidă toate afacerile.

Artistul spune că și-a anulat concertele de mult și nu asta este îngrijorarea sa principală, ci faptul că toate afacerile sale nu mai funcționează în acest moment din cauza epidemiei de coronavirus. Acum Pepe cântă online pentru fanii săi pentru a le ușura puțin situația și a le face o bucurie. Este foarte încântat de faptul că se poate întâlni cu trupa sa chiar și online pentru a face repetiții.

„Abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele. În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul“, a precizat Pepe.
Adauga un comentariu