Mozaic muzical

Pepe, un sot generos. I-a deschis sotiei un studio de machiaj de cateva mii de euro, de ziua ei

Publicat: 16 mai 2019

Ziua de nastere a Ralucai are o semnificatie aparte pentru familia Pascu: pe 18 aprilie, in urma cu 7 ani, Pepe s-a cununat civil cu mama fiicelor sale. Vreme de cativa ani, cei doi au sarbatorit cu mare fast dublul eveniment, insa anul acesta au renuntat la petrecerile pompoase in favoarea unei reuniuni intime, pentru ca a vrut sa-i aiba alaturi doar pe cei foarte dragi. „Asa a vrut Raluca. A zis ca nu mai este cazul de inca o petrecere”, a marturisit Pepe pentru Libertatea.

Chiar daca Raluca nu i-a cerut nimic, Pepe a stiut ce-si doreste ea cel mai mult si s-a dat peste cap pentru a-i indeplini visul. Asa ca i-a deschis un studio de machiaj, in care a investit cateva mii de euro ca sa iasa ca la carte, cu dotari moderne si design pe masura. Si, in plus, i-a cumparat o bijuterie superba, pe care sotia lui o admira de mult timp.

„Studioul de machiaj e doar pentru ea si cateva prietene. E unul cu circuit inchis. Raluca a facut cursuri, si-a luat si diploma. Imi place ca este foarte talentata. Machiajul este insa doar ca o pasiune, gradinita este prioritara”, ne-a explicat Pepe, adaugand ca, prin pasiunea ei, Raluca l-a scutit de plata make-up artistilor cand are nevoie sa fie machiat: „Raluca m-a machiat de mai multe ori, pentru videoclipuri si pentru emisiuni. Si-mi place ce a iesit”.
 loading...

Adauga un comentariu