Cancan

Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente

Publicat: 22 iul. 2021
Brigitte si Florin Pastrama discuta
In aceasta dimineata au avut loc perchezitii la domiciliul sotilor Pastrama

În cursul acestei dimineți au avut loc percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Potrivit g4media.ro, la domiciliul acestora s-au efectuat percheziții, după ce au fost acuzați de contrafacerea unei mărci, dar și vinderea produselor contrafăcute.

Cei doi soți vor fi duși la sediul Poliției Sectorului 2 pentru audieri.

Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă

Situație neprevăzută în această dimineață la casa soților Pastramă. Echipajele de poliție au descins la domiciliul acestora din Capitală unde au efectuat percheziții. Brigitte și Florin sunt acuzați de contrafacerea unei mărci, dar și vinderea produselor contrafăcute.

În ultimii ani, fosta soție a lui Ilie Năstase a investit în mai multe afaceri care i-au adus profit. Deși pandemia a făcut că mulți afaceriști să își piardă banii investiți, Brigitte s-a menținut la suprafață. Din anul 2019, Brigitte formează un cuplu cu Florin Pastramă și în prezent fac parte dintr-un reality show în care vieților lor sunt puse sub ”lupă„.

Cei doi au continuat să învestească în afaceri, iar la începutul anului 2020, au deschis împreună o shaormerie. Din cauza pandemiei de coronavirus, veniturile încasate din firma pentru mâncare fast-food s-au diminuat.

Cu toate acestea, afacerea cu haine de firmă pe care o avea în nordul Capitalei și-a închis-o, spunând că a pierdut 100.000 de euro.

”Am considerat că e cel mai bine pentru noi să valorificăm aceste spaţii, nu să le dăm altora spre închiriere. Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel.

Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine”, declara vedeta după ce a deschis fast-food-ul, pentru Click.

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor

Noi nemulțumiri s-au adunat și recent a explodat butoiul cu pulbere, însă nu este pentru prima oară. Brigitte este dezamăgită de Florin despre care spune că nu o respectă și, mai mult, nu îi respectă nici munca. Totodată, focoasa bruneta precizează că soțul ei își arogă meritele pentru realizările și eforturile depuse de ea în afaceri.

Brigitte și Florin Pastramă trec printr-o nouă cumpănă, în calitate de cuplu. Cei doi au ajuns, din nouă, la neînțelegeri și Brigitte a răbufnit. I-a făcut mai multe reproșuri soțului ei despre care a spus că este eroul victimă, că nu aduce niciun ban în casă, nu o respectă, ba dimpotrivă, o înjură de față cu angajații.

Vă reamintim faptul că, în această dimineață au avut loc percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi sunt acuzați de contrafacerea unei mărci, dar și vinderea produselor contrafăcute.

Comentarii
Adauga un comentariu