Local

Perchezitii acasa la un hot care a furat o geanta cu peste 20.000 de lei

Publicat: 24 mai 2019

Politistii ieseni au efectuat o perchezitie la domiciliul unui barbat, banuit de comiterea infractiunii de furt. Acesta a fost retinut de politisti pentru 24 de ore. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au efectuat o perchezitie, în municipiul Roman, judetul Neamt, la domiciliul unui barbat de 44 de ani, banuit de comiterea infractiunii de furt.

Vezi si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Din cercetarile efectuate pâna în prezent, s-a constatat faptul ca, la data de 10 mai, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iasi, ar fi urmarit o femeie din zona unei case de schimb valutar pâna în zona unei piete si i-ar fi sustras o geanta cu bani, cauzând un prejudiciu total de 21.500 de lei.

Vezi si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

În urma perchezitiei au fost ridicate mai multe bunuri în vederea continuarii cercetarilor. În baza probatoriului administrat în cauza, barbatul banuit de comiterea faptei a fost retinut de politisti, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iasi. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi, cu propuneri legale. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale din Iasi si Neamt.

Vezi si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

 loading...

Adauga un comentariu