Local

Percheziții de amploare, în Iași! Mascații au descins în mai multe imobile! Cel vizat de anchetă este Jean Mărăraș! Acuzat că este complice la furtul a zeci de mii de euro GALERIE FOTO, VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 16 iul. 2020
Mascații au descins în mai multe imobile detinute de Jean Mărăraș (1)
Mascații au descins în mai multe imobile detinute de Jean Mărăraș (1)

Percheziții de amploare, efectuate de oamenii legii în Iași! Mascații au descins la prima oră în imobilele în care locuieste  Jean Mărăraș! Cercetările sunt coordonate de anchetatori din Hunedoara

UPDATE: Informaţii interesante ies din ancheta procurorilor. Se pare că Jean Mărăraş este vizat într-un dosar de furt, iar paguba este una uriaşă. Conform surselor din cadrul celor care intrumenteaza dosarul în care au avut loc mai multe percheziţii în Iaşi, Jean Mărăraş este acuzat de complicitate la un furt. O tânără din Petroşani, Esmeralda F ar fi sustras aproximativ 90.000 de euro din locuinţa unui afacerist străin, proprietar al unei case de amanet din Petroşani.

Tânăra a fost surprinsă de mai multe camere video în momentul în care pleca cu sacoşa în care se presupune că se afla suma de bani menţionată mai sus. Interesant este faptul că tânără, Esmeralda F. a venit în Iaşi unde avea legături cu interlopul Jean Mărăraş. Conform aceloraşi surse, procurorii cred că, din 90.000 de euro, aproximativ 80.000 de euro au rămas la Jean Mărăraş.

Avocatul lui Jean Mărăraş susţine că  urmărirea penală se desfăşoară într-o manieră ciudată şi defectuaza, mai ales din cauza faptului că procurorii nu ar avea probe temeinice în acuzaţiile care i se aduc clientului lui.

Percheziții de amploare, efectuate în această dimineață în Iași! Mascații au descins la case în care locuieste Jean Mărăraș!

Jean Mărăraș este rudă cu Cosmos Tănase, și este cunoscut pentru rivalitatea lor cu clanul Corduneanu.  Oamenii legii au descins în mai multe imobile deținute de membrii clanului Tănase, cel puțin 3 dintre acestea fiind în cartierul Tătărași. Surse judiciare afirmă că perchezițiile efectuate de mascați vizează comiterea de către suspectul, Jean Mărăraș, a unor infracțiuni pe teritoriul județului Hunedoara.

Jean Mărăraș a mai fost în atenția oamenilor legii și în trecut

Jean Mărăraș  a intrat în atenția anchetatorilor și în trecut. De altfel, în luna mai 2019, Jean Mărăraș a și fost reținut, după un scandal în buricul târgului cu membri ai clanului Corduneanu. Conform anchetatorilor, membri ai celor două clanuri s-au întâlnit în sediul Biroului Notarial „Coste și Asociații”, din Târgu Cucu, iar totul ar fi putut lua o tunură extrem de rea. Astfel, pe 15 mai 2019, Jean Mărăraș a fost prezent în biroul notarial, unde s-a întâlnit cu Petronel Corduneanu. Corduneanu li s-a plâns polițiștilor că ar fi fost amenințat de Jean Mărăraș.

Scandalul a izbucnit, iar angajatii biroului au apăsat butonul de panică, moment în care membrii clanului Tănase au părăsit sediul. Cearta a continuat afară, unde Jean Mărăraș, zis „Brăileanu'”, ar fi continuat să-l amenințe pe Petronel Corduneanu. De altfel, Jean Mărăraș, în vârstă de 23 de ani, fratele lui Constantin Vandam, și-a câștigat notorietatea ca fiind unul dintre cei mai violenți membri din familia Tănase. Potrivit anchetatorilor, în trecut, acesta l-ar fi amenințat cu sabia pe unul dintre membrii clanului Corduneanu. Războiul dintre cele două clanuri a izbucnit în urmă cu mai bine de un an, când Florin Salam a cântat o melodie pentru Costel Corduneanu.

Războiul dintre clanuri, desfășurat și pe rețelele de socializare!

De altfel, acest conflict dintre clanurile interlope din Iași s-a desfășurat și pe rețelele de socializare. Tot în urmă cu mai bine de un an, Constantin Vandam, fratele lui Jean Mărăraș, a postat pe Facebook în care le adresa cuvinte destul de grele rivalilor din clanul Corduneanu.

De asemenea, Constantin Vandam a intrat în atenția anchetatorilor și pentru alte „isprăvi”. Acesta a fost acuzat în 2018 de lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea de obiecte periculoase. În ceea ce privește perchezițiile din această dimineață, mascații au ridicat mai multe mijloace de probă din locuințile în care locuiește Jean Mărăraș. Urmează ca oamenii legii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu cei doi frați.

Comentarii
  • Pai Mararu este un zarzavat care traieste si se dezvolta in pamant, deci in pamant cu Mararasu….pina la gat si lasat in soare la bronzat

  • Pai daca au capturat Măraru hai sa punem de un bors….scursurile draq-ului. Bine v-a zis Salam: sa dispara indienii!!! La marea balta a Brailei cu voi, clan infect si mucos

  • Niște ciori rapanoase , pe care pute carnea. O familie de fugăriți care nu are prieteni dar are o grămada de dușmani! Săracii , javre ordinare din Pakistan.

  • Marele șmecher Cosmos a pus-o pe sorsa sa si vândă casa pe Olx. Astia mor de foame si ii fugăresc băieții si creditorii prin oraș. Au ajuns la sapa de lemn si Iepurașul e gol golut.

  • Ati schimbat un titlu cu altul.Ce diferenta este intre articolul cu procurorul Portocala si acest J.Marais,? Tot la fel, la alt nivel,numai ca unii au responsabilitati mult mai mari.

  • Cuiva ar trebui sa ii fie rusine in acest oras pt ce salarii au si cum aplica ei legea, cum hotarasc ordinea si siguranta oamenilor! Astia toti ar trebui sa fie in puscarii pt ceea ce fac!

  • Cum ar spune Dana Budeanu ,, ce șmecher esti tu cand femeia sau puștii îti aduc bani ? ,adica tu esti trăntă si femeia și puștii produc ,tu te numești plantă agatatoare ,,ederă ,, niște arsuri înapoiate cu arde de băieți.

Adauga un comentariu