National

Perchezitii de amploare in judetul Ilfov. ASASIN platit, cautat de politisti pentru ca ar fi omorat un om de afaceri in 1998

Publicat: 22 iun. 2016
Perchezitii de amploare in aceasta dimineata la locuinta unui barbat din judetul Ilfov, fiind suspectat ca ar fi asasinat un om de afaceri, Mihai Ionescu, ucis in iulie 1998 prin impuscare, anunta reprezentanti ai Politiei Capitalei. Mihai Ionescu a fost impuscat in seara zilei de 15 iulie 1998, in jurul orei 22:30, in timp ce inca era in masina personala si incerca sa parcheze in curtea locuintei de pe strada Intrarea Mierilor din zona Piata Muncii din Capitala. Agresorul, care l-a asteptat sa ajunga acasa, a tras patru gloante din picioare, iar doua au nimerit victima.
La vremea respectiva, anchetatorii au luat in calcul mai multe ipoteze, mergand inclusiv pe ideea unei reglari de conturi. La baza acestei supozitii a stat faptul ca Mihai Ionescu era in relatii bune cu mafioti din Napoli, care a r fi putut fi in stare de a comanda un asasinat. Ionescu era unul dintre afaceristii de succes din Romania acelor ani, iar numele sau a fost vehiculat in scandalul „Tigareta”. Mai mult, acesta era cunoscut ca fiind camatar, insa detinea mai multe cluburi, dar si firma „Mondo Mike”. In 1992, acesta a candidat pentru un post de senator.


loading...

Adauga un comentariu