National

Perchezitii de AMPLOARE in tara la hotii de titei

Publicat: 21 aug. 2014
1
Politistii deruleaza in aceasta dimineata 32 de perchezitii domiciliare in patru judete si Bucuresti, la persoane suspecte de furt de titei din conducte.
32 de perchezitii domiciliare sunt desfasurate la aceasta ora de politistii argeseni, pe raza a patru judete si a municipiului Bucuresti, la locuintele mai multor persoane banuite de comiterea de infractiuni de furt, respectiv sustragere de produse petroliere.

Citeste si: Masina de lux furata din Italia gasita la Vama Albita – FOTO, VIDEO

La data de 21 august a.c., incepand cu ora 06.00, politisti din cadrul I.P.J. Arges, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Ordine Publica din I.G.P.R., efectueaza 32 de perchezitii domiciliare, dintre care 21 pe raza judetului Arges, 5 pe raza judetului Olt, 3 in judetul Gorj, 1 pe raza judetului Dolj si 2 in municipiul Bucuresti. Actiunea vizeaza o grupare infractionala banuita de savarsirea in forma continuata a infractiunilor de furt.
Activitatile se desfasoara in cadrul unui dosar penal instrumentat de politistii Serviciului de Ordine Publica al I.P.J. Arges, in care s-a inceput urmarirea penala fata de 33 de persoane.

Citeste si: Trafic ilegal de masini in Vama Albita

Adauga un comentariu