National

Perchezitii de amploare intr-un dosar de evaziune in domeniul constructiilor in Bucuresti si in cinci judete. Prejudiciul este URIAS

Publicat: 16 iun. 2016
1
Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti pun in aplicare in aceasta dimineata 40 mandate de perchezitie domiciliara in Capitala si pe raza judetelor Olt, Giurgiu, Buzau, Valcea si Ilfov, precum si 38 mandate de aducere, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor, serviciilor de paza si consultanta, informeaza un comunicat de presa al DGPMB.
Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 20.000.000 de lei. Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca banuitii au creat un mecanism de fraudare a bugetului de stat avand la baza inregistrarea in documentele de evidenta contabila si declararea fiscala a unor achizitii fictive in domeniul constructiilor si materialelor de constructii, serviciilor de paza si consultanta, urmarind sustragerea de la indeplinirea obligatiilor fiscale prin diminuarea bazei impozabile si deducerea frauduloasa a taxei pe valoare adaugata.
Adauga un comentariu