Actualitate

Perchezitii de amploare la Iasi, la mai multe persoane banuite de furt

Publicat: 28 iul. 2014
1

La data de 25 iulie, politistii de la Sectia 4 Politie Iasi au descins la trei adrese de pe raza municipiului, la persoane banuite de furt. Politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Iasi, sub coordonarea procurorilor, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de instanta, au efectuat trei perchezitii, la domiciliile unor ieseni, banuiti de savarsirea unor infractiuni furt. Au

Citeste si Weekend plin de agitatie la DNA Iasi! Comisarii au spus tot, iar un om de afaceri a fost arestat!

fost condusi la sediul politiei pentru cercetari Petru A., Florin L. si Silviu C., toti din municipiu, banuiti ca in perioada martie – iulie 2014 ar fi sustras dintr-o sala de sport si din alte doua societati comerciale un laptop, 3 LCD-uri si 2.000 de lei. Prejudiciul creat partilor vatamate, in valoare de 21.200 lei, a fost recuperat in proportie de 80%. La data de 25 iulie, Petru A. a fost retinut pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat Tribunalului Iasi, care a dispus luarea masurii arestarii preventive pentru 30 de zile. Cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii faptelor. 

Citeste si Aveti drum pe la Hala Centrala? Iata la ce trebuie sa fiti atenti 

Comentarii
  • A participat la eradicare si natangul Nechita? sau isi dozeaza energia pt DNA unde se lauda la infractori ca va pleca din birioul insalubru ce il uraste atat si ii creeaza frustari? aaaa… stai ca da la magistratura si se face prociuror… :)))

Adauga un comentariu