National

Perchezitii la birourile lui Marin Condescu

Publicat: 15 nov. 2013
1

Noi perchezitii au loc, in aceasta dupa-amiaza, la biroul de la Federatia Nationala Mine Energie pe care Marin Condescu il are la Targu Jiu, in aceeasi cladire in care se afla si sediul clubului de fotbal Pandurii, care a fost perchezitionat de mai multe ori in ultima perioada.

La descinderi participa politisti de la IPJ Gorj, acestia venind la biroul liderului sindical in jurul orei 14.00, in sediul Federatiei Mine Energie aflandu-se si Condescu.

Surse din randul anchetatorilor afirma ca oamenii legii ar urma sa ridice din biroul lui Condescu calculatorul pe care acesta il foloseste atat in calitate de lider sindical, cat si ca presedinte al Consiliului de Administratie al clubului Pandurii, potrivit Mediafax.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au facut vineri recurs impotriva deciziei magistratilor care nu au acceptat propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile formulata pe numele presedintelui Clubului de fotbal Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, si al vicepresedintelui clubului, Viorel Temelescu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului judetean, Cristina Ciobanu, recursul va fi judecat saptamana viitoare, la Curtea de Apel Craiova.

Judecatorul Teofil Boncu a respins joi noapte cererea de arestare preventiva pentru 29 de zile formulata de procurori pe numele celor doi.

Procesul de judecare a cererii de arest preventiv a durat peste opt ore, iar Marin Condescu a dat declaratii in sala Tribunalului Gorj aproape patru ore, urmand apoi pledoariile avocatilor si pronuntarea instantei.

Marin Condescu a fost retinut pentru 24 de ore marti seara, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune in forma continuata cu consecinte deosebit de grave, delapidare in forma continuata, spalare de bani, fals si uz de fals in forma continuata. Tot marti seara a fost retinut si Viorel Temelescu, pentru complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave si uz de fals in forma continuata.

Adauga un comentariu