Local

Perchezitii la domiciliul si in masina unui contrabandist. Politia a ridicat mii de tigarete

Publicat: 05 dec. 2013
1

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul luptatorilor de la Serviciul pentru Actiuni Speciale, au descins la domiciliul si in autoturismul unui barbat suspectat de contrabanda cu tigari aduse din Republica Moldova. Oamenii legii au confiscat 5.094 tigarete. „In baza autorizatiei de perchezitie, emisa de instanta, s-au efectuat perchezitii la domiciliul si autoturismul lui Fabian C., din municipiul Iasi, fiind identificata si ridicata cantitatea de 5.094 tigarete de provenienta Republica Moldova. Barbatul a fost adus la cercetari, iar în urma audierilor, pe numele sau a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Cercetarile continua sub aspectul savârsirii infractiunilor de contrabanda si detinerea produselor accizabile, supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Comentarii
  • asta e lucrarea lui gherasim ilie (lagardei proxenentu si lacramiaoara tibincu sotia, fosta sotie a lui costica lingura)leaga oameni feritiva…

  • Bai fratilor bunicul meu avea o vorba ;cina-i vanat la gingie nu prezinta garantie; ciorile sant cele ma-i perverse fiinte au gandire limitata si sant si dusmanosi pe concurenta a dat foamea in ei si s-au apucat de sifoneala vorba unui bun prieten ,daca tigari nu ar fi multa lume ar muri,se intelege ca de foame nu de boala .

  • Perchezitii la domiciliul si in masina unui contrabandist. Politia a ridicat mii de tigarete fomistul asta contrabandist ziaristule gauzar ma faci sa rad e vai mama lui fraerasul asta are si el 10 cartoane de ,aratura, si este contrabandist cred ca glumiti informati-va inainte de a scrie un articol .

Adauga un comentariu