National

Perchezitii la hoteluri din Mamaia si Olanesti. Evaziune fiscala de 10 milioane de euro

Publicat: 31 aug. 2016
1
Patronii unor hoteluri din Olanesti si Mamaia sunt acuzati deevaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul in acest caz ajunge la 10 milioane de euro. La aceasta ora au loc mai multe perchezitii in ValceaConstanta si Bucuresti. Este vorba despre hotelurile Rivieradin Olanesti si din Mamaia. Descinderi mai au loc si la o televiziune locala din Valcea.

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane efectueaza 16 perchezitii la persoane banuite ca ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani, scrie digi24.ro.

Perchezitiile au loc in Bucuresti si judetele Valcea si Constanta.

Vezi si: Fii TU ingerul pazitor al unui copil care VREA sa mearga la scoala!

Anchetatorii vor pune in executare noua mandate de aducere. Este vorba despre o intreaga familie, dar si de catre apropiati.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2006–2016, administratorii a 10 societati comerciale din judetele Valcea si Constanta ar fi operationalizat un mecanism financiar-fiscal, prin care ar fi obtinut foloase in mod ilegal. Astfel, prin diminuarea obligatiilor fiscale, dar si prin achizitionarea de active la preturi subevaluate ori prin inregistrarea unor operatiuni comerciale fictive semnificative, pentru cresterea nereala a cheltuielilor deductibile (produsele facturate nu au figurat in conturile specifice de stocuri ale furnizorului, sau serviciile nu au fost prestate), ar fi eludat obligatiile fiscale datorate bugetului de stat. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este de aproximativ 10 milioane de euro”, precizeaza Politia Romana intr-un comunicat.
Comentarii
Adauga un comentariu