Sport

Performanta INCREDIBILA! Pantilimon este din nou in echipa ideala a etapei in Premier League

Publicat: 01 dec. 2015
1

Costel Pantilimon continua prestatiile bune în tricoul lui Sunderland, desi „pisicile negre” nu traverseaza un sezon prea reusit. Portarul român a fost ales pentru a doua oara la rând în echipa ideala a etapei din Premier League, prestatia sa din meciul câstigat de Sunderland în fata celor de la Stoke cântarind decisiv. Sunderland a obtinut în week-end doar a 3-a victorie a sezonului, reusind sa se impuna cu 2-0 într-o partida în care Costel Pantilimon a fost din nou la înaltime. Dupa ce runda precedenta a închis poarta în victoria de pe terenul lui Crystal Palace, fostul portar al lui Manchester City a recidivat si în disputa cu Stoke, din etapa a 14-a. Pentru a treia oara în acest sezon de Premier League, goalkeeper-ul nostru nu a fost nevoit sa scoata balonul din plasa.

Cele 4 interventii decisive ale lui Pantilimon au ajutat-o pe Sunderland sa paraseasca pentru prima data în aceasta stagiune locurile retrogradabile. „Pisicile negre” au strâns 12 puncte si au urcat pe locul 17. Runda viitoare, Pantilimon va avea probabil din nou foarte mult de munca. Sunderland are meci greu, în deplasare, la Londra, pe terenul lui Arsenal.

Pantilimon a fost ales în echipa etapei si la celebrul joc Fantasy, organizat chiar de catre Premier League, dar si de multe alte site-uri de specialitate. Daca în ceea ce priveste jucatorii de câmp au mai existat diferente între formatiile prezentate, postul de portar a fost adjudecat de Pantilimon de fiecare data.

Prestatiile lui Pantilimon din acest sezon l-au impresionat si pe antrenorul Sam Allardyce, care l-a laudat dupa meciul cu Stoke. „Pentru mine, e al doilea cel mai important jucator din echipa. Dupa cel care înscrie, portarii sunt oamenii care câstiga puncte, la fel ca si cei care marcheaza. Costel m-a impresionat imens de când am venit aici” a declarat Big Sam.

Adauga un comentariu