Sport

PERFORMANTA! Irina Begu este printre cele mai populare 50 de jucatoare

Publicat: 25 nov. 2015
1

Irina Begu ocupa locul 39 în clasamentul celor mai populare jucatoare de tenis din 2015 în circuitul WTA, care a dezvaluit pâna acum sportivele de pe locurile 21-50. Begu, a doua racheta feminina a României, dupa Simona Halep, a avut cel mai bun an din cariera în 2015, potrivit site-ului WTA, câstigând al doilea sau titlu WTA (la Seul) si reusind cea mai buna clasare din cariera (25).

Monica Niculescu, finalista în acest an la Nottingham (a cincea sa finala din cariera), este plasata pe locul 50, în timp ce Andreea Mitu, una dintre revelatiile turneului de la Roland Garros, unde s-a oprit în optimile de finala în acest an, ocupa locul 47. „Este de doua ori mai populara decât pozitia din clasamentul WTA”, se arata pe site-ul WTA. Mitu ocupa în acest moment locul 94 WTA.

Aceste date converg catre concluzia ca pe celelalte locuri care au mai ramas de prezentat, 21-1, si care vor fi publicate zilele viitoare, se vor regasi si alte doua jucatoare de-ale noastre: Alexandra Dulgheru si, evident, Simona Halep.

Adauga un comentariu