Sport

PERFORMANTA! Un roman, pe lista celor mai promitatori tineri fotbalisti din lume

Publicat: 14 oct. 2016
1
Un fotbalist român este considerat unul dintre viitoarele staruri ale fotbalului mondial. Pustiul în vârsta de 17 ani al lui Arsenal, Vlad Dragomir, a fost inclus de jurnalistii britanici de la The Guardian pe lista celor mai promitatori jucatori din lume.
 
„Arsenal a câstigat lupta cu Inter Milano pentru semnatura lui Dragomir de la Poli Timisoara în iunie 2015. Românul este un jucator versatil si poate evolua pe orice pozitie în linia de mijloc, desi cel mai bine se simte în pozitia de play-maker. Toni Kroos si Mesut Ozil sunt fotbalistii pe care îi admira. Un clip cu Vlad Dragomir postat pe contul de Instagram al lui Arsenal în perioada de pregatire din vara a strâns pâna acum 400 000 de vizualizari”, au scris englezii despre Dragomir.
 
Fotbalistul nascut în Timisoara a fost pe banca lui ACS Poli la un meci din Liga 1 înca din 2013, atunci când avea numai 14 ani, si a debutat la echipa mare, în liga secunda, înca de la vârsta de 15 ani.
 
Dragomir a fost vândut la Arsenal în iunie 2015, pentru 100 000 de euro, si este considerat unul dintre cei mai talentati juniori ai “tunarilor”. Românul a fost remarcat si de managerul primei echipe a londonezilor, Arsene Wenger.
Adauga un comentariu